L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - El Bloc i les zones verdes de Tavernes


Jordi Juan, candidat del Bloc, proposa la millora integral de jardins, zones verdes i jocs infantils de Tavernes. "Cal crear pulmons verds per contrarr estar la contaminació"   afirma el candidat

El candidat del Bloc a l'ajuntament de Tavernes, Jordi Juan, ha afirmat que el govern del Bloc "millorarà els jardins de Tavernes, el Passeig de Lepanto, el de Colom i la zona verda dels Sequers, a més de modificar susbtancialment el nou "Parc dels Vents" de la piscina coberta, dotant-los de mobiliari urbà de qualitat perquè volem siguen els pulmons del poble. Alhora, millorarem els jocs infantils i facilitarem la creació d’espais biosaludables per als nostres majors."

Jordi Juan ha assenyalat que amb aquesta proposta el Bloc pretén aconseguir els objectius de dotar al poble de les zones verdes recreatives necessàries perquè la nostra conciutadania puga  gaudir d’elles, crear pulmons verds per a millorar la sensació de benestar i contrarestar la contaminació atmosfèrica i industrial i, dotar a xiquets i majors de les infraestructures necessàries per a millorar la seua integració a la societat.


-
-

11 comentaris:

silmin ha dit...

Fa 30 anys que són els mateixos, l'unic que han fet uns i altres és la remodelació continua i sostinguda, ara el bloc oferta el mateix? no seria tal volta millor fer-ne nous ?

va iniciativa (per als q diuen q sóc totalment negatiu): crear horts urbà a prop del casc urbà, és barat, fomenta la convivència social, l'ecologisme i activitats per a majors.

Anònim ha dit...

Molt bona proposta la de silmin.

Indesidenter ha dit...

Per a fer-ne de nous, de jardins, cal ampliar casc urbà, fer noves urbanitzacions. Mes formigó! No crec que tal com està el poble amb la quantitat de cases buides i sense vendre que siga una bona idea ampliar mes i projectar bestieses con les de Marjaletes-Fontetes amb 1500 noves vivendes, encara que la meitat siguen VPO.
Mentres tant, només ens queda que millorar i remodelar, i no desfer el poc que hi ha, com ha fet el PP amb el Passeig.

La proposta de silmin és bona, però ¿per a què volem anar a cuidar camps quan els nostres estan abandonats? Les tomaques, pebres i etc. que podem fer allí també les poden fer als nostres camps.
Això es una proposta per a altre tipus de ciutats, fins i tot per a Gandia que ja no te res de ciutat amb interessos agrícoles.

silmin ha dit...

em referia als horts abandonats a prop del casc urbà (a canvi del ibi) fins que urbanitzen i petites parceles per la gent que no pot anar a la partida, per anar amb el fill o el net i passar una estona no de producció per a venda sinó, 20m quadrats per persona/casa i per a flors, o cadascu el q vulga... inclús colegis.... fent zones de compostatge per reduir fems organics de l'urb. Hi té al meu entendre moltes possibilitats i accions complementaries. Hi ha molta gent gran q no està per anar-sen ells asoles a la marina a fer res....
De tota manera no preten que es faça ni defendrela, només és un example del que ja he vist per ací matiex i m'ha agradat. De vegades hi han possibilitats molt barates i simples que aporten molt a la societat.

Indesidenter ha dit...

Es el que et comentava que s'està fent a Gandia. Fins i tot en balcons o terresses a les grans ciutats es practica.
Però a Gandia, p.e. ja saps que l'estructura socio-econòmica ha canviat tant i coses tan simples com anar al camp a vore't les taronges o fer-te un clot de faves o de melonar, cosa que fem per ací a sovint, és imposible perquè a Gandia no hi ha massa gent amb camps.
Tot i vore la bondat de la idea, crec que per ara ací no quallaria perquè es rar qui no tinga una o dos fanecaetes i prefereix si ha de fer "alguna coseta per a casa" que siga a la seua terra.
De tota manera, és per a tindre-la en compter. Ja hem oferit una idea als partits.
Si que ho veig molt bé com a punt de partida per a escoles: L'hort escolar seria una bona idea, a més de que rellançaria l'estima per l'agricultura tradicional i de sempre de Tavernes, aquella que la gent de menys de 40 anys desconeix.

silmin ha dit...

Oh inclús gent gran ajudant als de ADISVA (crec que es diu) a conrear el seu hortet...

Anònim ha dit...

¿Y que propuestas nos dan en materia de seguridad? Cada vez es más alta la estadística aunque digan que no en robos, hurtos, en daños materiales públicos. Tanto el bloc como los otros partidos politicos creo que no han dicho nada sobre seguridad ciudadana.

La Cotorra de la Vall ha dit...

València no s'ha fet en un dia.

Poc a poc. Suposem que poc a poc aniran coneixent-se i/o donant-nos a conéixer totes les propostes de tots els partits.

Cal pensar que tots els partits no estan disposats a donar a conéixer el seu programa fins l'últim moment per por a què se'ls copien o s'apropien idees.

El tio de la vara ha dit...

com la dels despatxos per a nous empresaris, que una setmana després de la presentació del Bloc anava dient-ho la Radio 9 del poble.

Anònim ha dit...

La ràdio local Veu del PP i la premsa El que mane el PP va dir que anava a fer-ho el govern del PP.
No havien tingut temps en quatre anys ni se'ls havia ocorregut, fa la proposta el Bloc i ¡nyas! del no res ix una cosa semblant parida pel PP i en el lloc el Braç Treballador.

vicent ha dit...

Sobre el tema dels horts escolars, al col·lege públic "El Castell" d'Almoines existeix això des que va ser inaugurat a iniciativa del claustre de professors què va decidir destinar una xicoteta parcela del recinte del centre, lliure de ciment, per tgal de dedicar-la a eixos menesters i he de dir que està sent l'activitat amb més èxit del centre.

L'activitat es complementa amb sessions teòriques de conrreu i les noves tècniques agrícoles però també es fan sessions on es conviden vells agrocultors per a que expliquen coses als escolars, aquelles coses que no apareixen als llibres i que formen part del costum i tradicions d'un poble com és el nostre. Una de les coses que sol agradar-los molt i per això participen molt i pregunten més és el tema referit a les llunes a l'hora de plantar o a l'hora de fer tallar la canya, etc., etc..