L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 7 d’abril del 2011

El PP dóna a conéixer la seua llista (V. 2)

Són molts els que ens digueu que tornem a l'actualitat la presentació de la llista del PP perquè costa un poc trobar-la i voleu comentar. Els comentaristes de la Cotorra sempre s'haveu caracteritzat pel respecte a les persones i dir les coses com cal sense ofendre. Confiem en vosaltres i que tot continue igual. Gràcies.


 
El PP ha donat a coneixer la seua llista amb les novetat que noms representatius del PP de Tavernes  fins al moment, o bé han deixat d'estar presents, com ara; Salvador Ribis, Miguel Chover, Luisa Mifsud o Maruja Ibáñez, o bé han estat traslladats a llocs més endarrerits en la llista, com és el cas d'Amparo Espí, que passa a ocupar el lloc 12 de la llista.

Destacar que entre els 6 primers, la renovació ha estat quasi total. Quedant solament Manolo Vidal, com a cap de llista, i Marío Enguix, que passa a ocupar el 5é lloc, i havent canvis en tots els altres sis primers llocs. A la vegada, repeteixen en la llista José Talens i Raquel Escrivá, i torna a estar present, després de quatre anys, Rosana Espinosa.

  1 Manolo Vidal Almiñana
  2 Inma Tudela Talens
  3 Salva Ferrando Grau
  4 Carmen Alario Vidal
  5 Mario Enguix Sales
  6 Salva Sansaloni Molto
  7 Raquel Escrivá Sanchis
  8 María Ciscar Pons
  9 José Talens Tur
10 Mª Dolores Cucarella Perez
11 Joaquin Mifsud Almiñana
12 Amparo Espí Felis
13 Javier Montero Cocera
14 Mª Jose Martinez Adria
15 Salvador Escrihuela Quiles
16 Rosana Espinosa Urbina
17 Pepe Fonseca Gascó

Suplents
1S Eugenio Pérez Mifsud
2S Maria Ibañez Tejerina
3S Francisco Teodoro Calatayud
-

23 comentaris:

Per un futur digne ha dit...

La llista de tan poc nivell com l'anterior, però continue pensant que el problema no esta en la gent que la compon. Ja que encara que anara de candidad Bob esponja en aquest poble continuarien ganyant les eleccions.
Tavernes necesita obrir els ulls

Anònim ha dit...

Llista bastant nova però,...Alguna idea nova?
o seguiran amb les cançonetes i amb les formes de sempre. Ja tinc curiositat per llegir el Llibre de Festes del PP per aquestes eleccions.

Anònim ha dit...

una llista jove, amb mol bona pinta. Vec bona gent. Manolo ho ha acertat.

silmin ha dit...

Com fins ara tot un encert, 16 anys d'exits continuats, això és el que tenen: pinta (només cal els diners per comprar bones teles). Ni qualificats, ni amb idees, ni projectes...4 anys més de pinta xq de joves pocs quedaran...

Anònim ha dit...

Este any vaig a votar al PP.

Els dels PSOE de Tavernes son complices de Zapatero i del desastre que tenim a Espanya per haber-lo votat.

Anònim ha dit...

Manolo ho ha encertat??? Quina tonteria!! tot el món sap que la llista la fa Eugenio, i d'encertada... psssssss

Anònim ha dit...

I els del PP de que sou complices ací a València? Mes de 500.000 aturats, un deute que no poden pagar a proveïdors, la sanitat i educació publica per terra i aeroports sense avions a Castelló.

Ah, i no digues que es ZP, que tenim les competencies transferides.

i si vols parlem de Terra Mitica, Formula 1,Ciutat Ciencies...

Sempre parla qui deu de callar.

Anònim ha dit...

Aleshores si el 6 és de la Creu Roja, la Creu Roja és del PP?

a vore si esta entra ha dit...

El Psoe serà còmplice de Zp, però el PP de tavernes es responsable directe del desastre de poble que tenim. Si uns son roïns els altres encara son pitjors. I per als que donen per senta't que el Bloc es la panacea, permeteu-me que dubte seriosament, al final tots els polítics son igual DE ROÏNS... es lamentable però es així

Anònim ha dit...

Conec personalment a molts dels nous peperos i encara que no he votat mai al PP, reconec que són bons i crec que la gent va a confiar amb ells. Al poble hem d'aprofitar-nos d'això de que "ens coneguem tots" per saber on hi ha gent capaç de fer el millor pel poble. I hem dona igual qui ha fet la llista, jo no sé quina mania...JO VOTARÉ AL PP

Anònim ha dit...

El problema, amic anònim, no està en les persones sinó en la transformació d'eixes persones poc a poc tal com van assimilant les consignes i manaments dels partits. I això passa més en els partits grans perquè els menuts deixen prou llibertat als seus regidors.
Podriem parlar molt i molt d'açò. Només uns exemples: hi ha en el PP qui ha passat de defendre l'escola pública i en valencià fa uns anys a votar en contra del valencià i els programes educatius en valencià; hi ha qui estava en contra de l'alta tensió i després d'anar a manifestacions en contra va votar una i dues vegades a favor del conveni de l'alta tensió en el ple. En podriem dir mes.
¿Qui obliga a eixos canvis?
Tu pots dir el que vulgues però simplement continuaras votant el mateix que votaves, al PP, que no guanyarà amb tu cap vot perque ja el tenia.
El problema del PP encara que no ho vulgueu vore és que continuen manant i dirigint la política local els mateixos, els que en 16 anys han portat Tavernes a la ruïna.
Cal obrir les finestres i que entre aire nou, que es renove tot, i el PP l'unic que ha fet ha sigut agafar l'aerosol i fer unes manxadetes per la casa. I a vore si ens creiem que és aire nou.

El tio de la vara ha dit...

Voldria que m'aclarires Paca la Vaca, quins són els motius que t'han fet canviar i votar al PP.
Si l'altra vegada votares al BLOC i aquest no guanyà, per tant no ha tingut l'opció de fer alguna cosa i el PP sí. Com és possible que ara no estigues contenta amb ells i votes el PP?. Just tot el contrari,no?.

Anònim ha dit...

Bob esponja no aniria amb el PP, com a molt babalà.

Anònim ha dit...

M'agradaria saber que pensa fer el PP en la actual escola de futbol de la U.D. Tavernes?

Anònim ha dit...

PERÒ, COM PODEM ESTAR CONTENTS AMB EL POBLE QUE TENIM DESPRÉS DE ¡¡¡16 ANYS MANANT!

SI VOLEU PODEM COMPARAR-NOS PER EXEMPLE AMB XERACO. I NO ÉS QUE XERACO EM CAIGA BÉ, ÉS QUE, PER EXEMPLE, ESPORTISTES DE TAVERNES FA TEMPS QUE VAN A ENTRENAR-SE A XERACO (QUE TENEN PISCINA TAMBÉ DE FA TEMPS). O COMPAREM LA URBANITZACIÓ DE LA PLATJA DE TAVERNES AMB LA DE XERACO (DE FET MOLTA GENT PASSA DE LLARG TAVERNES I BUSCA XERACO PER ESTIUEJAR).
16 ANYS SÓN MOLTS ANYS Y COM A HERÈNCIA EL PP ENS DEIXA UN POBLE ARRUINAT I SENSE HORITZÓ, PERQUÈ ELS PAI'S EREN L'UNIC HORITZÓ DEL PP A TAVERNES.

falcó ha dit...

Sembla mentida que alguns comentaristes de la Cotorra de la Vall encara caigau en la provocació. Eixos que diuen que abans van votar una opció determinada i ara votaran PP és fals. Eixos sempre han votat PP, de fet no us extranye siga algun d'ells, des de l'alcalde fins a l'últim de la paradeta.

Però si ara van a perdre votos prestats que mai havien d'haver obtingut. No se sap molt bé perquè els van aconseguir, ni com, però les mentides i els enganys no s'obliden. La gent no perdona, senyors del PP. Hi ha moltes famílies a Tavernes que van confiar amb megaprojectes faraònics què, lluny de ser la solució col·lectiva d'un poble, era la solució individual de certes famílies que pretenien lucrar-se, ràpidament i fàcilment, mijançant la venda de les terres afectades pel famós PAI.

I així els anirà a les eleccions. Si ne trauen 6, prou faran. Que no tornen als anys en què n'eren dos o tres

El tio de la vara ha dit...

amb un ja fan mal ja!

Anònim ha dit...

Paca de la vaca té raó, al poble molts voten a qui coneixen i amb qui confien, si no com pot ser que en l'època d'Eduardo Eu traguera tants vots i ara siga el PP qui guanya amb majoria, han canviat tots d'ideologia?

Tio de la vara, ens agrade o no, em pense que Manolo torna a eixir

Per cert, el duet musical de la presentació del Bloc, molt bo.

El tio de la vara ha dit...

Manolo no pot tornar a eixir. Jo tinc un somni. El BLOC a l'alcaldia

La tia de favara ha dit...

Això mateix és el que tens: un SOMNI.
Que el Bloc guanye ací és una utopia.

Anònim ha dit...

Amiga tia de Favara: Visquen les utopìes, perquè ens impulsen a seguir lluitant.

Anònim ha dit...

Com passa quan espublica una nova llista, s'acaba parlant del Bloc!

Anònim ha dit...

Ja ho diuen els castellans. "algo tendrá el agua cuando la bendicen".