L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

divendres, 1 d’abril del 2011

Enguany hi ha premi per eleccions?



Tal com ens escriu un bon amic de La Cotorra sembla ser que enguany hi ha premi, o donen caramels a les llistes electorals que concorren a les eleccions. Com anuncia avui oficialment el diari Levante-EMV, encara que la cosa s'està gestant des de fa setmanes, una candidatura més anuncia la seua presència a Tavernes:  és "Gent de Tavernes" que es presenta amb el lema de "ara és el moment, és necessari i tu decideixes".

Segons hem pogut saber la candidatura no està perfilada del tot per faltar alguns components - en concret dones, ens han bufat- i que no està decidit el cap de llista, encara que majoritariament es parla d'una dona, i  promotora de l'agrupació.

O siga que si no passa res, huit llistes electorals a Tavernes, sis formades per partits i dos que serien agrupacions d'electors.

Se'ns presenten bones i entretingudes les eleccions del 22 de maig!

- Il·lustració: La noticia al diari Levante-EMV
-

20 comentaris:

SUNSIÓN ha dit...

Psssshhhh! Cotorra!!
M'han dit què també es presenta el PARTIT I BADAT de Simat, a les eleccions de Tavernes!!

I també m'han dit que una finca del passeig colon va a presentar una llista amb tots els veins!

SUNSIÓN ha dit...

No puc comentar res més, tinc el dinar al foc.

SUNCIÓN ha dit...

estic fent un puxeret

blini biquini ha dit...

Gent de Tavernes...el octavo pasajero. ¿Com se diu la pelicula?¿La gran familia?¿Aterriza como puedas?

darling ceba ha dit...

La Once va a traure un RASCA exclussiu de Tavernes. Al pas què anem, farem una lliga en lloc de eleccions. A que no cabran les paperetes? chè, que ja no pots anar pel carrer, van acasante, fulano, sotano, votamos, votamos, yeeeeeeh, què soc ton pare, chèe, cosi, votam, cabró!!
No pots ixir de casa

Bolche Vique ha dit...

A que encara ixirà un altre partit?

Nis Pro ha dit...

Ostres, com està el mercat laboral de mal...Tots se claven a politics !! JOJOJOJO, ale, a xuclar, a xuclar, que la mamelleta està a punt!!

Anònim ha dit...

A este pas hi haurà mes candidats que votants.

Anònim ha dit...

Imagineu-se si no tenen clar el cap de llista, ni la llista i no parlem del programa electoral que serà una patata.Què podem esperar de tots estos partits que ixen de baix les pedres?!On estàveu el 2.007?Recomane a la gent de Tavernes (no al partit, sino als ciutadans de Tavernes) que vote llistes serioses i no llistes fetes de pressa i a carreres, si no vol lamentar-ho al futur!

? ha dit...

No entenc per què ombregeu la informació.

Anònim ha dit...

De quina ideologia política es aquest nou partit? O es que encara tampoc ho han decidit?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Qüestions legals. No podem reproduir tal qual un articles identicament igual i sense permís del diari.

un ciudadano escarmentado ha dit...

Perdonat pero lo unico que hacen con tanto partido es darle mas ventaja al que no deberian de darle como todos ya sabeis , lo que hay que hacer es menos partiditos y mas implicacion con los que tenemos ya pero defenderlos como debe de ser y asi despues no nos lamentaremos de que el partido mayoritario se hace con los votos de los demas por el recuento, pues cada cual con su conciencia

kempes ha dit...

encara queda algun partit nou per eixir, m'agrada Tavernes, ja no me'n vaig a treballar a Alemanya, m'ha donat compte que al meu volgut poble hi ha moltes ganes de treballar, tots volen ser polítics, vas pel carrer i van diguen-te, fulanito es presenta pel tal, aquell per l'altre, en fí, tot una burla i que es una poca vergonya lo que fa la gent, esta nit mirant el futbol vaig a dir que creem un partit polític, com som del València, ens dirá AMUNT LA VALL, sona bé i tot, doncs ja sabeu, altre partit.

Anònim ha dit...

Una pregunta a tindre en compte. Per que esta pasant?
Es per el govern?
Es per la oposició?
No agraden ningun dels dos?
Sens dupte algo passa i no es per a riures.

anonim69 ha dit...

responent a Anònim:
"Es per el govern?
Es per la oposició?
No agraden ningun dels dos?"

Sembla que el govern local, com que ha dit tantes mentides a la ciutadania en temes relacionats amb l'equivocat desenvolupament urbanistic proposat, entre d'altres, està esgarrifat per la davallada de votants que van a tindre, i han optat per potenciar que es presenten quants més partits millor, per tal d'eixir afavorits per la llei electoral (Ohm). Recordeu-se'n que a les últimes eleccions, el PP va tindre majoria abssolita perque a EU li faltaren trenta-i-pocs vots per obtindre el 2n regidor...

Anònim ha dit...

Quines coses s'han d'escoltar... Simplement, un grup de gent ha decidit fer un nou partit perque ho creien convenient; no els apanya cap altre, ni el que està al govern ni els de l'oposició. És això criticable? Pregunte, perque sembla que hi ha gent molesta en què hi haja més llistes per a que la gent puga elegir millor.

Per cert, el cap de llista fa temps que està clar qui és. I tranquils que ja té feina, no és una desempleada que busca col·locar-se a l'ajuntament.

silmin ha dit...

vist lo vist: la professionalitat de la classe política. Si el que buscaren és conseguir-se un lloc de treball ho vec tan legítim com qualsevol altre, podem vore tots els que han conseguit lloc de feina durant els ultims 30 anys, de tots els colors i families. Tal volta algú es fiaria si es presentara per treballar debades durant 4 anys? preferisc avaluar la seua feina, les seues intencions me la....

Anònim ha dit...

Anonim 69

Com pots pensar que el pp ha fet els altres partits? Tu creus que el pp pot fer 4 llistes i trobar a 80 persones dispostes a donar la cara? No teu creus ni tu.
Aci el que passa es que la gent no esta contenta amb el que hi ha per mal que hens sapia a tots.
Ni agrada el bloc, ni el pp, ni la resta.Per tant eixen alternatives. Que no son bones per a ningú i Si no al temps.

Anònim ha dit...

Pensar que el PP està darrere de tots estos partits? No m'extranyaria res!Amb el PP tot es possible!
A més, massa coincidencies, no?