L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 11 d’abril del 2011

Morera afirma que Compromís superarà el 5% en una entrevista al diari digital "L'informatiu".


 
El candidat a la presidència de la Generalitat per Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, afirma que "ara mateix estem més prop del 10 que del 5%, no cal patir. Els números ens ho indiquen, la importantíssima base municipal que i la conjuntura amb què arribem a estes eleccions és de creixement. És més: estem construint l'alternativa política de futur, una fórmula alternativa de cooperativa, que és la fórmula de Compromís. Així, el vot a Compromís val doble, perquè suposa tindre una veu pròpia que defensarà el País Valencià, l'esquerra, el progressisme i l'ecologisme en este país, i perquè estem creant eixa alternativa de futur, perquè sense Compromís no hi haurà canvi".

Pots llegir l'interessant entrevista completa a:


El candidat explica  els eixos bàsics del seu programa en el diari digital "L'informatiu" on diu que plantegen un nou model productiu, que talle la destrucció del nostre territori i l'economia especulativa i recreativa del PP i el substituïsca per un nou model d'economia sostenible, competitiu i verd, per a crear jocs de treball i ocupació. Altres punts son la racionalització de l'administració pública, la recuperació de la dignitat del poble valencià, expressat en millora del finançament, un nou estatut, l'aplicació d'un pla de rodalies al qual fins ara no s'ha destinat ni un duro, la supressió del peatge de l'autopista AP7, la supressió del sistema de marginació que pateixen els creadors i artistes, el suport als mitjans en valencià, fer de RTVV de nou un servei públic... I finalment, el darrer eix, seria la recuperació de la democràcia per als ciutadans, amb un govern transparent i honest.


-

1 comentari:

avançant ha dit...

A vore si serveix per sortir de la dictadura que hi ha a valència de fa moltes l'egislatures.