L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - LLISTA ALTERNATIVA PER TAVERNES



Els noms dels integrants de la llista d'Alternativa per Tavernes són:

   1. Carlos Andrés Giner Peiró
   2. Rubén Magraner Mahiques
   3. Mª Lara Gascón Peiró
   4. Carolina Grau Álvarez
   5. José Giner Climent
   6. Dolores Encarnación Pons Bosch
   7. Aguas Vivas Pinto Silva
   8. Oscar Seco Talora
   9. José Antonio Altur Ortiz
  10. Mª Dolores Gandía Talens
  11. Carolina Miñana Sifres
  12. Pilar Sanz Almiñana
  13. Tomás Lloret Molinero
  14. Virginia Montañéz De La Hoz
  15. Enrique Ferrus Arbona
  16. Mª Alma Cruañes Navarro
  17. Mario Pérez Sánchez

      Suplents:

  18. Mª Asunción Talens Giner
  19. Mª Concepción Gómez Mariner
  20. Francisco Román Cerezo

-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

estos tenen interessos urbanístics i sols es mouen per interessos de la rajola

Anònim ha dit...

he estat hui al seu acte. Que vergonya. No tenen ningun fons, del turisme i de la platja no els treies. I la resta que no tenim bars a la platja que fem?
Esta clar, la playa es el futuro i por alli sale el sol pero home i la resta que fem?

Anònim ha dit...

El que esta fent este partit es el pijor que es pot fer, dividir dos sectors que sempre hqn estat junts com son la platja i el poble. Tot el poble de Tavernes va a la platja i estos estan empenyats en diferenciar. Ademes tot per interessos particulars dells. Al final la platja els importa un bon no res.

Anònim ha dit...

Pepe vemte pa Alemanyia.
Que barbaritat, esta gent ha fet bons hasta els del pp.
Hi ha partit que esta 4 anys treballant fent oposicio i mirant per el be del poble i ara venen estos a traure un regidor i fer de " visagra". I si lleven vots i separen dona igual.
Que pretenen?
Estsn mirant per el poble o per ells?

Anònim ha dit...

Vaig a intenttar explicar el naixement d'Alternativa per Tavernes. Fa un temps arrere naix l'Asssociació d'Empresaris de la platja. Com a president, com no Carlos Giner, els origens molt bé i a mirar pels interessos de la platja.

Un bon dia decideixen, ell i Pep Giner, que també està en la llista, que volen manar mes i comencen a dir que farien un partit però només per estar i d'esta forma fer mes pressió. Es reuneixen amb tots els partits i oferien els vots, que no eren seus sinó del grup, de l'aasociació.

Pareix ser que ningun dels grups politics, ni Bloc, ni PP ni PSOE, cedeixen a la pressió i es quan es fan avant.

Ara bé, van al seu grup d'empresaris de la mar i els diuen que és el moment de crear un partit politic perquè el farol no ha funcionat. Els empresaris cansats de tanta manipulació els diuen "que si quieres arroz Catalina", però que ja està bé i els Giners es deixen l'associació. Canvien de president i fan la seua marxa. Ara queda Alternativa, que com es queda sola, ja no es un partit de la platja i ja és de tot el poble. Comencen a buscar llista i amb els arguments que siguen, fan els que vegem en la foto de dalt.

Hui en la presentació faltava suports per tots els llocs ja que van forçats, ara tenen que fer un programa per al poble i la platja i convéncer, a més de tractar de ser un poc originals per a no ser més del mateix. Està clar el que volen: furtar vots d'ací i d'allè per traure un regidor per a poder fer pressió i traure benefici per als seus oficis.

Esta és, per damunt, la històeria de com dos persones volien un partit politic per a ells amb la finalitat que tots sabem (Cotorra corrigeix el que veges mal. Gràcies)

I SEGUINT EL SEU PREC HEM FET UNA CORRECCIÓ DE LES FALTES D'ORTOGRAFIA.

Anònim ha dit...

un partit nascut de la nit al matí, qupe podem esperar d'ells. que s'arreglen el sector 13 i algun negociet mes

Anònim ha dit...

Quina vergonya em donà de llegir comentaris tan envejosos com aquestos. De algú frustat amb la vida, algú que no pot ser com la Croft ni tan poc tinga una parcel·leta, kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Això de sopaboba, és cosa de qui vol tomar-la i no pot, per això acusa els demés- quanta ignorancia hi ha en el món i el comentari de sols per a platja i res per al poble, ma fet gràcia,kkkkkkkkkkk-. Aleshores té persones que pensen que els interessos turistics son l'eixida al desenvolupament de la platja, quina pensament retorçut. Se no es fa res pel poble i la platja en el sentit turistic i urbà, Tavernes mai aplegara a ser Xeraco, malament per a un poble que tant ma donat. Una coseta més, no diguen que escric malament el valencià com valenciano-parlant,kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
La meu opinió també té validesa, ja que tots poguem posar un poc d'ignorancia, kkkkkkkkkkkkkkkkk.

Anònim ha dit...

El mes fort es que no ho neguen. Hens diuen envejosos pero no ho neguen. Ningú dirà que no son sincers.

Anònim ha dit...

no entenc perque teniu que descalificar els altres partits, acàs el PP, PSOE,BLOC, no tenen interesos... o es que estan per vocació, per a servir al ciudatà

Anònim ha dit...

efectivament, estan per sevir el ciudatà. Com es nota que eres de uno de eixos partits nous que han eixit per els interesos particulars.

Anònim ha dit...

De dretes, d'esquerres, del centre, de tot a alternativa, que comencen a tremolar PP, PSOE, alguns dels vots per a alternativa. Per a donar opinió en un país tan lliure i democràtic com aquest no cal insultar. I en efecte, més val que aneu cap a Alemania, perquè poc teniu que fer ací, els vostres interesos no estàn a este poble, que és un tot poble i platja.

Anònim ha dit...

jo he estat a les reunions del PP i quan parlen del PAI tot el món atén, però quan canvien de tema es posen a xarrar entre ells. el 90% té interessos particulars i qui no, és regidor o no té res millor a fer (Hi ha regidors sense interessos urbanístics al PP?) jajajaja. Supose que tots els partits són iguals però jo a diferència d'altres parle d'allò que conec certament.