L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 7 d’abril del 2011

La Simfònica de Tavernes presenta diumenge a Carlos Revert, el nou director.


 
La Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna oferirà diumenge, 10 d’abril, a les 12:00 hores i en l’Auditori de la entitat, el concert inaugural de la temporada 2011 i què, alhora, servirà per a presentar públicament el nou director, Carlos Revert Espí, qui se’n va fer càrrec de la direcció de la mateixa en gener d’aquest mateix any.

La novetat va ser avançada per la Cotorra el passat 26 de gener



Carlos Revert Espí ha preparat l’audició del pasdoble “El Torico de la Cuerda” de Luís Serrano, al què li seguirà “Vesubius” de Frank Ticheli i “Solemnitas” de Franco Cesarini, amb la que conclourà la primera part. En la represa, la Simfònica interpretarà “Cartoon” de Pault Hart per a començar i acabarà amb l’interpretació de la “Sinfonieta Latino-Americana” de Morton Gould, composició què consta de quatre partes amb ritms diferents cadascuna d’elles.

La SIUM de Tavernes de la Valldigna ha avançat la programació fins el mes d’agost. El pròxim 17 d’abril l’Orquestra la Valldigna oferirà un concert en la Font d’En Carròs. El 12 de juny i a l’Auditori de la SIUM, novament serà el torn per a la Banda Símfònica, mentre que el 18 del mateix l’Orquestra actuarà a Benifairó de la Valldigna i al dia següent, 19, a la Casa de Cultura de Tavernes. El 10 de juliol serà el torn per a la Banda Jove del Centre d’Ensenyaments Professionals “Mestre Arnau”, que oferirà una audició en la platja de Tavernes amb motiu de la celebració de la festividad de Sant Jaume, com ve sent habitual els darrers anys, tancant aquest període la Simfònica amb una altra audició a la platja vallera el 28 d’agost. 

En la programació no estan contemplades les audicions que la Banda Jove realitza dins del programa acadèmic així com les que duran a terme la Jove Orquestra, la Banda Infantil i la Banda de Veterans.

- La Banda Simfònica durant un assaig
-