L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 d’abril del 2011

III Trobada Infantil de Grup de Danses




 El dissabte que ve, dia 16 d'Abril, tindrà lloc la "III Trobada Infantil de Grups de Danses" organitzada pel grup de balls populars de Tavernes. L'acte s'ha anunciat a les 6, a la Casa de la Cultura, amb una ampla participació de les escoles de dansa d'arreu de les terres valencianes.

L'organització anuncia la presència de grups infantils de les localitats de Xàtiva, Moixent, Agres, València,  Corbera, Picanya, Daimús i Canet d'En Berenguer, així com els balladors i balladores que formen el planter del grup valler.

El grup de balls de Tavernes anuncia també que el 4 de juny se celebrarà la Dansada Popular amb la qual esperen rememorar l'èxit de particapació i convocatòria.

-