L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 d’abril del 2011

CANAL 9 entrevista als candidats de les principals formacions de Tavernes



Enguany i com a novetat de la campanya electoral, Canal 9 ha vingut a Tavernes a enregistrar una entrevista als candidats del PP, PSOE i Bloc, suposem que  per a un programa semblant al que feia durant el telenoticies les passades municipals i on repassava les candidatures del pobles més importants del nostre País. 

Manuel Vidal, candidat del PP, ha triat com a lloc per l'entrevista el "Parc dels Vents"; Carmen Canet ha escollit la mateixa plaça de l'ajuntament i Jordi Juan ho ha fet al Passeig de Colom.

- Foto remesa per Comunicació Bloc Tavernes
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

pues jo he vist a Jordi gravant en el Passeig Colon.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tens tota la raó. Havíem canviat el nom del passeig. Ho canviem.
Ferrant, ferrant perdrem l'ofici!

Anònim ha dit...

Aneu amb cura amb Canal 9. Eixos son capaços de cambiar les sigles dels candidats a l'alcaldia. Tots savem del que son capaços de fer!

Anònim ha dit...

Jo ho trobe una inicitiva prou bona. Al final canal nou no sera tan dolent.

Anònim ha dit...

Tant de criticar C9 i ara ens baixem els pantalons!

Anònim ha dit...

A Televisió del PP o Canal9 se la critica quan fa funcions d'això: de TV del PP i no d'una televisió al servici de la societat valenciana.
¿Has vist moltes vegades al PSOE, Bloc-Compromís o EU en noticiaris o programes de Canal9? I estem parlant de partits parlamentaris amb grup en les Corts Valencianes.
El PSOE encara ha eixit alguna volta això si per retraure el cas Luna però ¿I Bloc-Compromís, i EU?

Això és lo criticable: que estiga només al servici del PP i que matxaque una visió de la comunitat valenciana molt diferent de lo que es.
Això es lo que s'ha criticat aci, i no que ara, por imperativo legal, que i faça un servici a la societat informant dels candidats i candidatures de les localitats valencianes.
No confundimno fem demagogia ni manipulem, per favor.

foraster ha dit...

Pel fet de concedir una entrevista a un canal de televisió o qualsevol altre mitjà de comunicació i més tractan-se d'un partit minoritàri i que sovint està poc representat i maltractat als mitjans, no crec que siga abaixar-se els pantalons ni cap altra cosa. Una altra cosa és que a tu et sàpiga mal això i que al partit que representa el personatge en qüestió li faciliten les coses com fa temps que haurien d'haver fet, com per exemple abaixant la barrera electoral de 5%. El país Valencià és l'única autonomia on una opció política ha d'optenir com a mínim el 5% dels vots emesos, del conjunt de l'autonomia. En la resta d'autonomies, la barrera electoral mínima és el 3% i en alguns casos, com a catalunya, fins i tot, el mínim exigit és per cinscunscripció provincial. Per això, opcions tan minses com el SI de Laporta o Ciutadans, han optés representació amb tan sols 23.000 vots, ja que els vots s'han optés a la circunscripció de Barcelona. En canvi, a Girona, Lleida i Tarragona, ni s'han vist . En canvi, el Bloc-Verds, en els comicis de 2003, no va traure representació a les Corts Valencianes amb 140.000 vots aproximadament.

M'explique per als que puguen no entendre-ho:

En el cas valencià, si en el conjunt de les tres províncies s'han emés 2 milions i mig de vots, el 5% són 125.000 vots, mentre que el 3% serien 75.000 vots.

Si la barrera electoral la establim per circunscripcions o províncies, veiem que la cosa encara és més greu ja que el Bloc, tercera força política municipal i també en el conjunt de l'autonima, té més implantació a la província de Castelló que a la de València i molt menys a Alacant.

Llavors, si se consideren independentment els vots per circunscripcions tindriem que, el Bloc faria temps que trauria representació a les Corts Valencianes i això hauria propiciat també el creixement que a hores d'ara està experimentant.
EXEMPLE:
Si dels 2 milions i mig de votants valencians, a Castelló voten 500.000 persones i el Bloc va optenir, en 2003, 40.000 vots, xifres fictícies però prou aproximatives, això suposaria un 8% i de retruc l'entrada d'almenys quatre diputats per eixa circunscripció.

En el cas de la província de València. Si dels 2 milions i mig de votants de tota l'autonomia, 1.300.000 corresponen a aquesta província i el Bloc va optenir en eixes eleccions 80.000 vots, això hauria suposat el 6,2% de la província i amb això hauria aconseguit representació i l'entrada d'entre 2 i 3 diputats.

En canvi, si a Alacant van votar uns 700.000 electors/es dels 2 milions i mig del conjunt de l'autonomia i el Bloc va obtenir 20.000 vots, aproximadament, això en percentatge suposa el 2,9%. Amb això no hauria obtés representació per aqueixa circunscripció.

Anònim ha dit...

Vist el que fa temps que es veu a Canal9, jo si fora el Bloc i fins i tot EU, em baixaria els pantalons i els calçotets per tindre només la vintena part (una part de vint) del temps que té el PP en les informacions polítiques.