L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 19 d’abril del 2011

ESTABLIM UN NOU RECORD



La Cotorra ha batut el seu record anterior. L'ebullició política vallera també ha arribat a les nostres pàgines i ahir eren llegides un total de 1579 pàgines en 402 visites de persones diferents, segons el contador de l'empresa "Motigo". Ho podeu vore a la il·lustració de la noticia. Clic al damunt per engrandir. Al diagrama de dalt de tot, la part verd oscura són les persones i la part verd clara la de les pàgines llegides cada dia.

A hores d'ara, i des què començarem el nostre caminar, passa de 252.000 les pàgines llegides. Aquesta xifra, avisem, no és la mateixa que apareix a la part superior esquerra. I té una clara explicació: la diferencia de xifres es deu a que el contador de "Motigo" funciona des del primer moment, des què va apareixer La Cotorra a la xarxa,  mentre que el segon és molt més posterior, però té l'avantatge que és més visual a primer colp i podeu vore com al llarg del dia es va incrementant segons les entrades.

De tota manera, l'enhorabona cal donar-la a tots vosaltres, lectors i lectores, amics i amigues per la vostra presència i atenció. Gràcies a tots i totes.

-