L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 23 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: ENTREVISTA AMB MANUEL VIDAL




El diari Levante-EMV acaba avui amb les entrevistes als candidats a l'alcaldia de les formacions polítiques amb representació a l'ajuntament i ho fa amb Manuel Vidal,  candidat del PP.

Manuel Vidal, en una entrevista que com les demés firma el valler Toni Alvarez Casanova, assegura que "se han rebajado mucho los impuestos" en referència a les llicències de contrucció  i d'ubicació de noves empreses i afirma que està treballant per ser els primers en eixir de la crisi.

El candidat popular a preguntes del periodista diu que el punt principal del programa electoral - afirma que "no hay otro"- és crear treball  i afirma que les infrastructures es fan pensant per al moment en que isquem del forat negre en el que estem.

El candidat del PP parla com a projectes de gran escala del seu programa una depuradora on diu que la Generalitat ha d'aportar 36 milions, desarrollar els sectors de la platja i el polígon del Teularet.

Com a resposta a la pregunta "què ha passat amb el PAI", Manuel Vidal diu que la Generalitat ha inclós en la estrategia territorial de la Safor y com a futura ubicació el Parc Tecnològic per a continuar dient que "ya no hablamos de una actuación urbanística" sino d'una actuació que possibilita un millor ús del territori i, a través d'eixe pla, l'agricultura serà motor d'ocupació i de treball a Tavernes.

Vidal diu que la gent nova que ha entrat en la llista pot aportar molt a Tavernes i afirma que la campanya li serà pesada perquè ha d'anar a treballar, i per això hi ha gent del PP que se n'ocupa perquè ell ha de treballar per ajudar al ciutadà.

I com a final de l'entrevista i responent el perquè no s'ha obert la piscina contesta que està acabada però seria una irresponsabilitat inaugurar-la sense els informes de Conselleria i que no es pot obrir sense els informes de seguretat necessària.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra: em podríeu explicar per què podem llegir a la Cotorra l'entrevista de Jordi al complet i no les de Manolo, Carme o Karina?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No podem explicar una cosa que no és certa. En totes les entrevistes, hem fet el resum d'aquelles qüestions que al nostre criteri eren les més importants. No s'ha publicat cap entrevista completa, ni de bon tros a cap candidat. Ni una tercera part.

Unknown ha dit...

Disculpeu, no m'havia adonat que l'entrevista de Jordi al Levante tampoc es podia ampliar com les de la resta de candidats. Pensava que si es podia llegir com la de Jordi al Gandia Express.