L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 11 d’abril del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Algun dia ens cauran damunt


Ara fa vora 14 anys que es van instal·lar els fanals. Va ser durant la remodelació que el Bloc, al front de la regidoria d'urbanisme,  va fer d'una part del Passeig Colon i Lepant. Eren un bon exemple en aquell temps de modernitat i gust en el mobiliari urbà. Res a vore amb els fanals que s'han posar a l'Avinguda de la Marina a la platja, modelets anys 1980.

Però els anys passen i en aquests 14 anys el govern municipal del PP no ha fer res per millorar el passeig i ni tan sols ha dut a cap tasques de manteniment com cal. A les fotografies podeu vore com estan alguns fanals en la seua base: rovellats i migs desfets. Algun dia cauran a terra.  Confiem i desitgem que sense danys a les persones.

Punt 107 del programa electoral del PP en el 2007: els desperfectes en mobiliari urbà se solucionaran en 72 hores. Amén.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

OTRA VEZ HACIENDO EL PARIPE EN CANTALOT.Esto es indignante por 5 vez en 21 años empiezan las obras del no parque de cantalot, como siempre volveran a marearnos durante 1 mes y luego desapareceran hasta las próximas elecciones.Lo que más me molesta es que nos tomen el pelo de esta manera.

Anònim ha dit...

jo conec a un que li va caure un fanal al cotxe.

foraster ha dit...

De tota manera, no us preocupeu que seguiran votant-los. No amb majoria absoluta perquè això sembla que a Tavernes no passarà, (a nivell de País Valencià, si), però desapareixer o quedar-se amb dos regidors com a molt, que a la fi és el que es mereixen, això no passarà.

Feia temps no entrava a comentar res a La Cotorra de la Vall, principalment perquè no em motivaven massa els comentaris.

Transcorregut un temps i fredament vull fer-vos una apreciació o si voleu, un suggeriment, als que se sentiu persones de seny i no penseu prestar-los el vostre vot al PP, ni ara, ni abans, ni mai, i tampoc ¿Per què no dir-ho? al PSOE. Quan un o una comentarista us diga que abans votava Bloc i ara votarà PP, al·legant que alguna persona concreta de la llista o tota sencera li inspira més confiança, podeu estar ben segurs que, una de dos:
• O mai ha votat Bloc, ni tampoc EU o PSOE. Sempre ha votat PP i ara, per voler donar a entendre de que s'ha produit un canvi i amb eixe canvi han capturat el seu vot, igual que faran amb altres ciutadans/es.
• O abans votaven PSOE, Bloc o EU i ara, com que tenen interessos personals o familiars, votaran PP.

La gent que alguna vegada ha votat Bloc, si canvia és molt difícil vote PP o PSOE, si no és per interessos del tipus que siga ja que eixos partits són dels que se'n pot traure alguna cosa, ara per ara. Si canvia el seu vot per decepció o desencant (si és que a hores d'ara el Bloc ha podut desencantar ningú, a no ser perquè els desencantats no han aconseguit el que pretenien per al seu benefici personal), el vot el presten a formacions com: ERPV, EU o alguna altra cosa semblant, o més bé, deixen d'anar a votar.

Sobre el canvia de vot per interessos, hi han exemples recents a tot arreu, no sols a Tavernes. Persones amb ideologies esquerranes, progressitses, per interessos personals s'han canviat de xaqueta. No fa massa, hi havia a Tavernes un jove regidor d'esports (del PP), la mare del qual havia estat una militant del PCE o EU i fins i tot, activista i sindicalista de CC.OO., segons em van dir, quan això passava a l'Ajuntament de Tavernes, persones ben arrimades a la família d'aquest personatge. Recordeu no sóc oriund de Tavernes.

Primera part del comentari perquè no em cap tot.

foraster ha dit...

Segona part.

Llavors, què pretenc dir-vos amb això? Doncs molt senzill:

• Que no entreu a sac ni en desqualificacions, ni baralles insubstancials, irreverents i irrelevants.
• Tingau clar que la democràcia a l'estat espanyol no ha sigut guanyada pel poble sinó, imposada pels poders fàctics i per això, mai deixaran ni permetran l'arribada de ningú que els puga fer hombra. Excepció feta de Catalunya (quina malixia, odi i fòbia els tenen, perquè veuen que no poden ni podran mai contralar-los i adoctrinar-los com fan amb la resta. Un altre tant passava al País Basc on, els espanyols que pretenen la supremacia del poder, ja han començat a ficar-se i controlar les institucions: pacte PSOE-PP)
• La política no és una carrera universitària ni l'eina per servir al poble sinó, to el contrari, per a servir-se d'ell. Hi ha massa corrupció i molt poc de càstic.

Finalment, una reflexió. Zapatero ha fet la política que ni el PP s'hauria atrevit a fer i per això, els del PP, sols es limiten a repetir la de sempre: "Zapatero, dimisión", ja que no els interessa fer-los la contraria i aportar idees i solucions que no interessen o no agraden als qui realment tenen el poder. En eixe cas, deixarien de poder aspirar, mai més, a governar no sols l'estat sinó cap altra autonomia.

Ells, PSOE i PP, sabran els diners que deuen a bancs i caixes, i a empreses multinacionals que els han comprat, any rere any, pagant-los les diferents campanyes electorals en les que s'han gastat quantitats vergonyoses de diners i contribuint a mantenir les pròpies estructures orgàniques de cada partit on tenen col·locades, —cobran sous d'escàndol, que no guanyant-se'ls—, un gran nombre de familiars, parents, amics, coneguts i ventres agraïts de tot tipus. Si no, ¿Com s'expliqueu els diferents casos Fabra a Castelló on, fins i tot, s'ha permés mofar-se de la justícia en la seua pròpia cara i casa, i contínuament ha tret majoria absoluta?