L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 d’abril del 2011

Carles Cors, candidat a l'alcaldia de Benifairó del Bloc


Carles Cors Mejías, de 29 anys, serà qui encapçale a Benifairó la candidatura del Bloc. El candidat és mestre i es presenta amb la total confiança de revalidar el resultat de passades elecciones i, sobre tot, amb la il·lusió de treballar per Benifairó i  la seua gent.

El segon lloc l'ocuparà l'actual regidor Joan Enric Alberola, de 47, enginyer tècnic industrial, i el tercer lloc Raül Bataller Lorente, de 37 anys, de professió comercial.

Els cinc primers noms es completen amb Herminio Pellicer, de 50 anys, professor,  actualment regidor del Bloc, i amb Angels Vercher Alvarez, mestressa de casa.

La candidatura del Bloc de Benifairó fa  una aposta per la renovació i la joventat,  en situar  dos cares noves (Carles Cors  i Raül Bataller)  entre els tres primers llocs de la llista, que van arropats per l'experiencia del número dos i quatre, regidors ambdós ara mateix en l'ajuntament i amb una ampla experiència.
-

19 comentaris:

silmin ha dit...

uiii que por, més mestres..... els tinc pànic

silmin ha dit...

i res a dir en quant a la persona, encara ni la conec ni sé per on respira.

Anònim ha dit...

Jo silmin tindria un poc més d'elegancia a l'hora de parlar.
Eres intim de Rus? O eres un resentit de l'escola?

I res, amic, tu el de vota a Agustinet. Jla a ho saps: dimissió per anar-se'n amb el PP al monestir i no voler saber res del seu poble. I ara de nou va el primer.
L'alcaldia es mia!!!
Pregunta, pregunta que ha promés als grans almacens del poble.

Anònim ha dit...

Carles és molt bon xic. I treballador. Ha tret la carrera treballant i ja de major, amb ànim de superació.
Això ja és molt positiu.

silmin ha dit...

Vale, demane perdò per la poca elegància dels meus comentaris, però és que conec molts mestres, quasi tots psoe i cada volta que em parlen de economia/poltica em tomben de cul (encara que tampoc és cap excusa).... Si Agustí sabera d'aquest blog qusi sabria qui sóc ja que no hi ha un especial feeling (tot al contrari) si alguna volta cap comentari meu ha fet pensar a algú que puga votar al psoe demane disculpes.

Que conste que no he dit res del xic, encara que alguna xarrada (superficial) he tingut.
Per dir alguna cosa positiva, el que ara esta fent el block de tavernes de dir algun projecte em mpareix desitjable (encara que tampoc estic massa d'acord amb els projectes... jajaja em resistisc a ser possitivo del tot)

Anònim ha dit...

Als 5 primers hi ha 4 homens i una dona? Aixo ho permet la llei de paritat

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem consultat i ens diuen que la llei de paritat electoral no afecta els municipis menors de 5.000 habitants.
A partir del 2011, no afectarà els municipis menors de 3.000

Anònim ha dit...

Silmin crec que puc assegurar-te que Agustí sap d'aquest blog. Si no fora així, no hauria parlat de la Cotorra en el seu parlament a l'acte d'homenatge a Víctor Peris.

silmin ha dit...

gglluuuubbbbbb...... weno la confirmació que ni hi ha, ni hi haurà.

Anònim ha dit...

Quina referència de la Cotorra va fer Agustí? Jo estava en l'acte però no ho vaig sentir.

Anònim ha dit...

Textualment no ho puc recordar però quan va parlar de les valoracions i critiques de les persones, i fent referència a Victor Peris, va dir alguna cosa així com que no calia acudir a "La Cotorra de la Vall" per fer critques i valoracions.
Tampoc sabem si es referia a què en La Cotorra es va dir i es fer una lloança de la vida i obra de Victor Peris en la seua mort, o anava la indirecta que aci es critica i molt. Ves a saber.

Ara que ho va dir, segur.

Anònim ha dit...

Hi ha qui sent tocar campanes i no sap on... Agustí va dir que Víctor era una persona de qui seria difícil trobar algú que el criticara. Per aquest motiu mai apareixeria a La Cotorra.

Anònim ha dit...

Gràcies per l'aclariment.

Ja ho havia dit "si es referia a què en La Cotorra es va dir i es fer una lloança de la vida i obra de Victor Peris en la seua mort, o anava la indirecta que aci es critica i molt. Ves a saber."

De tota manera a La Cotorra, quan la seua mort, va ser el primer en arreplegar la noticia en forma molt positiva i en pla lloança.

falcó ha dit...

Agustí té vergonya? Com es pot tornar a presentar una persona que dimiteix de regidor quan no obté l'alcaldia?

Per aclarir, parle d'Agustí Pascual

Anònim ha dit...

¿Hi ha qui sent les campanes i alhora és el campaner?
Molt ben explicada i textual la frase que va dir Agustí Pascual.

Cotorro ha dit...

Hi ha qui sent tocar campanes i alhora està atent.

vicent ha dit...

Et tenia com a una persona de seny, silmin però, cada dia que passa veig que estava errat.No passa res, tampoc et conec i no m'importa sigues com sigues però, no et vindria malament canviar el xip i no ser tan crític, més encara sensa fonaments ni cap gràcia, si és que prentins fer-te el graciós. Igual ets dels que els agrada criticar-ho tot i després no ficar-te i comprometrer-t'hi en res.

silmin ha dit...

Que a vosté no li semblara gràcios, no vol dir que a mi o a altres no ens ho semblara en el moment. Fonaments per dir que el perfil de mestre no m'agrada per a polític, ja els he dit, i em reafir-me, de segur que vosté mateixa no està massa d'acord amb algú (hi ha molts i de molts colors). No he dit que no servisquen i menys ho diria d'una persona que encara no ha dit la seua, igual m'agrada i tot, pero el perfil em para.

Crític (ací, en la cotorra i ara aquestos anys) en persones puntuals, Agusti i Jesus (Beni), Eugeni i Manolo Vidal (i alguns altres dels seus equips de govern - Tavernes) i possiblement em ficaré amb l'alcaldesa de Simat quan isquen a la llum darreres actuacions com el toc de gràcia que ha donat a la Manco (unilateralment, sense parlar-ho en la resta de grups semblants de la valldigna). I devegades he estat d'acord en certs aspectes amb ells.
Si fora un "me s'en fot" no estaria aqui discutint de les coses que no hem resoldre, però informant-me i/o discutint.

PD: En altra ocasió vaig criticar als qui evitaven la seua responsabilitat culpant a la manco de tots els mals de la valldgina. En general em guie més per actuacions que per les persones.

vicent ha dit...

Doncs, si et guies més per actuacions que per les persones i dius que no coneixes el xicot en qüestió, emets la teua opinió sobre ell pel simple fet de ser un professional de l'ensenyament.

Tu primer la dius i després vols esclarir-ho i a cada pas t'enfangues més. Deixa-ho com està. No faces com aquell que primer t'insulta i tot seguit et demana disculpes. Si, si, disculpa't, però ja ho has dit. Rectificar i assumir l'error, això si que no perquè tu estàs per damunt de tot i de tots.

I preferisc deixar-ho ahí. Digues el que digues no vaig a contestar-te perquè, com a seguidor de la Cotorra, he llegit els teus comentaris i alguns d'ells deixen molt que desitjar. de fet, si no recorde malament, ja vas tindre un afer sempblant amb un altre comentarista.