L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 6 d’abril del 2011

Te'n recordes? 12 anys sense posar una rajola als polígons industrials i ara que està tot cremat, diuen que volen crear ocupació.






De mal en pitjor. Ahir ho avançava el "Levante-EMV": el passat mes de març Tavernes tenia 1778 desocupats, mentre el mes de febrer n'hi havien 1728. Més augment cada mes que passa. El diari informava que la variació anual d'augment era el 7'6 % respecte al març del 2010.

I ens hem recordat:  "La industria és el pilar fonamental de l'economia local. Conscients d'això, i davant els reptes de la globalització i deslocalització, s'han planificat els polígons industrials del Teularet, el Pla II i el Cambro".

¡Quines paraules més boniques! Estaven al programa electoral del PP del 2007. I no eren les úniques: a més afegien, al seu punt número 11 urbanitzar els polígons industrials esmentats dalt; en el punt número 12 la previsió d'un nou polígon industrial i en el número 30 construir naus municipals en el Pla i el Golfo.

I si ens pregunteu: ¿Només en el 2007? No, no,  en el 2003 hi havia més del mateix.

Les promeses del PP són les que són i la realitat és la que és. No han posat una rajola als polígons ni sectors industrials en els últims 12 anys. I el polígon del Golfo... ja ho sabeu tots: iniciativa privada. No han mogut un dit per la indústria i els polígons, i així ens va a Tavernes. A la fotografia podeu vore un dels terrenys del polígon del Pla que espera i desespera des de fa anys en vore com continua buit.

I ahir Las Provincias es despenjava dient que la candidatura del PP era una llista per a fer ocupació. Però... ¡si estan els mateixos caps dirigents que han governat els darrers 12 anys i en eixos anys no han fet res per la indústria i el comerç de Tavernes! I així ens va.

-