L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 d’abril del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Hi ha gent que mereix un bon escarment



 Hi ha qui es pren el mobiliari urbà com un llenç particular on poder escriure el que li vinga de gust,  fer-una declaració amorosa o, simplement, posar la seua firma perquè els demés sabem del seu mal gust i incivilitat.

Les imatges parlen per elles soles: bancs, monolit, parets de transformadors embrutades... i el que és més bo, amb la "firma" i nom d'alguns dels autors.

Coses més dificils i complicades s'esbrinen, i la tasca policial arriba a conéixer l'autor perquè sobre ell caiga el pes de la justicia en forma de multa. ¿Serà molt difícil a partir dels noms i firmes escrites, que es coneguen els autors i paguen el cost de la neteja? Pot ser així, a alguns, se'ls aniria les ganes de repetir.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

o de que son pare et pegara l'escardussó més gran de la vida per haver-li dit al seu fill que no s'expresse lliurement. Que això ho ha pagat ell amb els seus impostos i el seu fill/filla fa el què li rota.

malauradament eixa es la veritat!!!!.

a més amés eixe es el futur que estem criant!!!


Si ni ells mateixa tenen gust de tindre un poble net i arreglat, per molt que intentes fer.... quedaràs igual.


Vixca el PP