L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 MAIG - LLISTA D'INICIATIVA


Segons hem pogut saber del web de "La Veu de la Valldigna" ja es oficial la llista d'Iniciativa

La candidatura està formada per:

   1. ENCAR MIFSUD I ESTRUCH - Tècnic Superior en Comerç Internacional.
   2. EMILI ENGUIX I GIMENO - Tècnic Superior d´Informàtica. Responsable sectorial (CCOO).
   3. JUANVI SANSALONI I VILA - Pintor Industrial.
   4. NADINA TORRES I BOSCH - Llicenciada en Administració i Direcció d´ Empreses.
   5. TERE FONS I MELÓ - Llicenciada en Dret. Master en Dret Empresarial.
   6. CANDI JIMÉNEZ I MOMPÓ - Llicenciat en Empresarials.
   7. AMPARO GASCÓN I ALBEROLA - Auxiliar Administrativa.
   8. SALVA ALARIO DEL OLMO - Tècnic Superior en Electricitat.
   9. LIDIA GRAU I BORRÀS - Operaria de Calibrador
  10. DORO GRAU I PÉREZ - Tècnic en Infermeria.
  11. RAFAELA SALA I PALOMARES - Treballadora del Sector Comerç.
  12. PACO CAMPOS I PARRA - Treballador del Camp.
  13. MAGDALENA HIDALGO I GALLEGO – Mestressa de casa.
  14. JUANJO GIMENO I ESCRIBANO - Llicenciat en Geografia. Master en Patrimoni Cultural.
  15. PAULA ENGUIX I TORMO - Estudiant de Magisteri d´Educació Especial.
  16. MARGA RAMOS RAMAJO - Tècnic Superior en Diseny Gràfic.
  17. JOSE RODRIGUEZ I BOSCH - Ebenista.

- Llista copiada de la informació de "La Veu de la Valldigna".
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta marca blanca supose q no te res a veure amb compromis.
Pq si tenen algo a vore no trobe el trellat de q es presenten. Apart de voler facilitar al PP a obtindre la majoria absoluta al igual que va fer esquerra fa 4 anys

Anònim ha dit...

Es cert que Candido esta duent este partit i seguix de regidor per EU?

Anònim ha dit...

que pensara Karina de iniciativa? Al final a partirse els vots. eu i iniciativa

Anònim ha dit...

quina poca serietat. no presentar suplents. molt de partidet pero no son capaços de reunir ni a 20 persones. fora iniciativa, eu, erpv i gent per no ser capaços ni de reunir-ne a 20. ara, la pitjor es alternativa.

passava per ací ha dit...

Tenint en compte que IPV és una facció d'EUPV, és normal que hi haja gent d'eixe partit a la llista d'Iniciativa.

Anònim ha dit...

En referencia a l'ultim comentari dir-li que si iniciativa no tinguera suplents la seva llista no estaria validada per la junta electoral de sueca, perque si estas un poc enterat del panorama politic actual en aquestes elecciones els suplents pasen a ser un dret del partits a una obligació dels mateixos, es a dir ja es obligat presentar els 3 suplents en una llista. INFORMAT AVANÇ DE PARLAR.

foraster ha dit...

Com bé sabreu tots els i les comentaristes habituals de la Cotrra de la Vall, sóc foraster i conec poca gent al poble i per això no desqualificaré cap persona de la llista i, també perquè per a mi, les persones que opten per això mereixen tot el respecte del món ja que demostren el seu interés en participar de la vida política local, a la fi d'intentar millorar l'actual situació a la que ens han abocat les males polítiques i males formes dels actuals desgovernants.

De tota manera, igual que faig en un altre comentari arran de les crítiques vessades contra les diferents candidatures, què per altra banda són tan dignes com les aprovacions, tots tenim dret a opinar, he de dir que enhorabona a totes les candidatures que concorreran a les eleccions del 22 de maig i que tingau sort tots, excepte els del PP, no perquè siguen del PP, ni perquè siguen de dretes, ni tampoc per tenir-li animatversió a cap persona de la candidatura sinó, pel mal que li han fet al nostre poble des que van arribar al govern municipal, primer amb Eugenio Pérez i després amb Manolo Vidal. No cal entrar en detalls.

Ara bé. No he volgut i així ho mantindré, fer cap anàlisi previ sobre la conveniència o no de presentar-se més o menys candidatures i si això influirà amb els resultats del proper 22 de maig. A l'endemà crec que la Cotorra es veurà colapsada i saturada de comentaris envers això perquè m'espere el pitjor. Però, reitere, tots tenim dret en presentar-nos.

El que no entenc i crec que mai entendré, i per això aprofite aquesta informació, és Iniciativa. No sé per on agafar-ho. Per moltes voltes que li he pegat sols he arribat a la conclusió fàcil però que per a mi crec és la que més pes pren i és que, Iniciativa a Tavernes s'ha creat fruit d'una pataleta i per fer la punyeta i que està integrada, (al menys majoritàriament) pels ortodoxos d'EU i no pels nacionalistes d'Iniciativa i, el que és pitjor, està controlada per un personatge que hauria de deixar pas a gent jove amb més preparació i més seny. En què em base? Preguntareu alguns. Fa quatre anys EU-Iniciativa anava en coalició amb el Bloc i els Verds sota la marca electoral de COMPROMÍS, però a Tavernes, la candidatuira d'EU, encapçalada per eixe personatge, es va presentar per lliure igual que està passant ara, quatre anys després.

De tota manera, desitge sort a tots, com he dit abans, i que el 23 de maig ens siga propici i esperançador.

Anònim ha dit...

Alguns volen desfer-se de la pudor que desprén el mort que li han deixat a casa!