L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - Desocupació i fallida institucional

  
Compromís considera que PP i PSOE són els culpables de la desocupació i la fallida econòmica de les institucions valencianes.

Compromís assegura que la crisi afecta a més d'1.500.000 valencians i valencianes, a un terç de la població valenciana i per açò, el candidat valencianista, Enric Morera considera que estes dades són el “vertader vot ocult” que no ix en les enquestes a les quals s’aferren els grans partits. 

Morera afirma que  “PP i PSOE no tenen solucions per als problemes de la desocupació i endeutament. No ens poden ajudar els qui ens han ficat de ple i més d’un milió i mitjà de ciutadans en el llindar de la pobresa. 500.000 persones no tenen treball i no tenen expectatives per a viure amb dignitat, als quals cal sumar al seu entorn familiar, en molts casos xiquets en edat escolar que no poden gaudir d’activitats extraescolars o no poden anar d’excursió com altres xiquets del seu col·legi. Eixa tragèdia està succeint ací i ara”.

Així, Morera explica que estes persones, són el vot ocult del que parla Alarte  i que fa que els estudis electorals s’equivoquen en les seues prediccions perquè les enquestes i entrevistes les contesten els molt polititzats i les assignacions d’indecisos es reparteixen entre els grans partits.  "A eixen persones els anem a demanar la seua confiança perquè tenim un compromís amb ells i amb el benestar de la societat valenciana”.

El líder de Compromís diu que  “davant els problemes judicials i socials, Camps ha preferit amagar-se en una cova perquè no vol donar la cara. Ell sap perfectament que el seu fracàs ha portat al país a una xifra immoral d’aturats, la més alta de la història. La Generalitat es troba en fallida i la corrupció afecta de ple a tota l’administració valenciana, començant pel President i alts càrrecs que rebien regals indecents de part d’una banda de delinqüents comuns, que li organitzaven la campanya electoral”.

El candidat de la Coalició Compromís ha explicat que “es posicionarà en contra de la corrupció durant la campanya, com ho hem fet durant tota la legislatura, però volem parlar de la desocupació i de la fallida econòmica de l’administració. Perquè tampoc volem que els socialistes, els amics dels banquers, s'escapen de rosetes. Li direm a Alarte que ens diga la seua opinió, si li la deixen dir, sobre Zapatero. Si l'admira per situar-nos en la cua de finançament i en ser líders en atur per no voler admetre la realitat de la crisi i per ser incapaç de reaccionar a temps”.
-