L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 23 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: EL BLOC I ELS POLÍGONS INDUSTRIALS: LA CREACIÓ DE TREBALL

El Bloc contempla com acció prioritària acabar els polígons industrials, a més d'impulsar els sectors productius tradicionals per crear nous llocs de treball  

Jordi Juan, candidat del Bloc per Tavernes, ha manifestat que el programa electoral contempla com acció prioritària "acabar els projectes urbanístics dels polígons industrials pendents, cas del Teularet i l'ampliació d'El Pla, així com impulsar el nou polígon d'El Cambro, dotant-los amb tots els serveis".

El Polígon inacabat del Teularets vist des del Racó Joana
 
El candidat assegura que impulsarà mesures, polítiques i fiscals, primer perquè s’hi incorporen als nous polígons les empreses que avui dia estan en el casc urbà, i segon per facilitar l’arribada d’empresaris de fora amb l'objectiu de crear nous llocs de treball.

Jordi Juan afirma que els seus esforços i el de l'equip del Bloc es dirigiran a facilitar la creació de noves empreses que generen treball i riquesa al nostre poble. "La situació de desocupació i crisi que pateix Tavernes no la pot solucionar qui ens ha dut a ella amb polítiques especulatives" ha assenyalt el candidat del Bloc per afegir que "volem impulsar l'economia productiva tradicional vallera, acabar els polígons industrials i adequar-los a la realitat i necessitats dels empresaris del S. XXI" .

El candidat assegura que igualment és primordial impulsar polítiques que faciliten tant l'arribada de noves empreses com que les existents no se'n vagen de la localitat per falta de terrenys i serveis.

-

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tinc uns duptes existencials. El partit iniciativa per tavernes utiliza la imatge corporativa de iniciativa (el partit que va amb coalició amb el bloc a les autonòmiques) Per tant a qui votaran a les autonòmiques? al seu partit? Xo asi al poble li fan la competencia als seus socis politics? I a mes no tenen posibilitats? Jo no entenc la politica de este poble? Qui ens manara corruptes i grillats?

Unknown ha dit...

És important que no es limiten als polígons industrials, i que li donen més importància a l'agricultura.

La cojuntura de crisi actual no va a canviar perquè asfalten i milloren els polígons.

Anònim ha dit...

Caldrà esperar a conéixer les seues propostes sobre agricultura, no creus?
La Cotorra ens està donant poc a poc les propostes, a mi m'agraderia coneixer-les totes però compren que en un dia és impossible.

Anònim ha dit...

Si caldrà escoltar sobre l'agricultura, però si són igual que de utòpiques que les de industria i creació de treball, apanyats anem.

Indesidenter ha dit...

Fes-me un favor. A mi m'agrada que les coses s'argumenten. Voldria em donares arguments per dir que les propostes són utòpiques.

Sincerament pensar a:
"acabar els projectes urbanístics dels polígons industrials pendents, cas del Teularet i l'ampliació d'El Pla, així com impulsar el nou polígon d'El Cambro, dotant-los amb tots els serveis",
no ho veig siga cap utopia sinó una necessitat pendent de fa anys per recuperar ocupació.

I pensar a
"impulsar mesures, polítiques i fiscals, primer perquè s’hi incorporen als nous polígons les empreses que avui dia estan en el casc urbà, i segon per facilitar l’arribada de noves empreses"

no ho veig una utopia sinó una mesura derivada de l'anterior i davant la precarietat laboral de Tavernes.

Ara per favor dis-nos perquè eixes propostes, que les repetiran tots els partits i de fet ja ho fan, són utòpiques. Perquè parlar per parlar, tots sabem.

VICENT ha dit...

Vull felicitar públicament al Bloc per estar portant la INICIATIVA a Tavernes, a tota la seua GENT, amb un programa què ha presentat PRIMER QUE NINGÚN ALTRE PARTIT. Programa que estan copiant tots els partits. Alguns fins i tot, al peu de la lletra.
¡OLË AHÍ!
Amb idees concretes, no vaguetats ni generalismes ni ambigüitats.
I ho torne a dir ¡OLË AHÍ!

Idees clares, campanya de marca, sistematics...teniu el meu recolzament TOTAL.
Vos vaig a VOTAR.

VENTALL D'OR ha dit...

Mireu si estan cagats els del PP, que hasta han montat un blog que imita este de cara eleccions per donarli sabó a Manolo. Pobre, el que esta fento, fa la risa, pobret. Es pensa que la gent no ho sap, i tot el poble ja sap qui es el que esta fent de sabonero.

No sols ells, també la gent no funcionaria de l'Ajuntament estan nerviosos. Els estan venent la burra de que si perd el PP les eleccions, els qui entraran els tiraran al carrer.
Que no vos tiraran, ignorants. A més, ho teniu facil. Per evitar mals rotllos, els podeu dir que els voteu a ells, i després voteu a qui vos done la gana.

Que es tracta de crear treball, no de desferlo.

vicent ha dit...

Per aclarirar les coses. Sóc el comentarista que des de fa temps signava els meus comentaris a la Cotorra de la Vall amb el meu nom de pila: "Vicent". Des de fa uns dies he vist que s'han publicat comentaris a aquest blog signats per un altre vicent i a aquesta mateixqa informació un VICENT tot en majúscules. Per això, des d'ara deixaré de enviar cap altre comentari amb la meua signatura i buscaré una altra. Encara no tinc res decidit

Anònim ha dit...

El que cal dir a tots eixos treballadors és que és fals això que se n'aniran al carrer. Ningú se n'anirà al carrer perquè canvie l'ajuntament.
Es diu que les passades eleccions Manolo ja va anar a la depuradora de la mar, on estan els camions i demés de FCCC, un dissabte després de la faena i ja els va posar la por al cos. A vore si enguany ho torna a repetir.

Per què utòpic ha dit...

Dic que són utòpiques, per què si el govern autonòmic, o el central, amb més d'una mesura d'avantatges fiscals, o ajudes dirèctament, no han pogut frenar la deslocalització de les empreses, que te que aconsseguir un ajuntament?

Jo ho veig així, si tu no ho veus així, és altre punt de vista, tant vàlid com el meu. I no he volgut desmereixer a ningú, tant sols son diferents maneres de pensar i de vore les coses.

Anònim ha dit...

Impulsarem mesures, farem tal...concreteu xe! Xifres,estudis, mecanismes,exemples d'aplicació en altres llocs....concreteu, que sentir parlar a un polític, és com escoltar als xiquets posant les normes de classe: no molestar,portart-se bé,fer el correcte....si , però COM?

Indesidenter ha dit...

La veritat no comprenc que ha de vore el que dius de "si el govern autonòmic, o el central, amb més d'una mesura d'avantatges fiscals, o ajudes dirèctament, no han pogut frenar la deslocalització de les empreses"

amb acabar la urbanització dels polígons industrials del poble, questió que és totalment municipal i on els costos els han de pagar aquells que són propietaris dels terrenys dels polígons.

I quan a la segona part, un incentiu en impostos municipals sempre farà més cara a les empreses que no res.

Per què utòpic ha dit...

Jo tampoc comprenc per què no pots compendre diferents punts de vista...

Mil i una empreses, en mil i un poligons industrials de mil i una ciutats amb millors infraestructures per a que vaja industria, no pot fer res contra aquest càncer que es diu deslocalització. Si no ho entens, jo que vols que faça? Ara, tens que entendre que hi han maneres de veure i d'afrontar els problemes diferent al teu, intenta al menys entendreu.

Indesidenter ha dit...

Ja t'he dit que no entec que ha de vore la deslocalització amb asfaltar els vials d'un polígon industrial, posar claveguerem, posar il·luminació... Unes coses (acabar la urbanització) que s'haurien d'haver fet ja fa dècades.
¿Vols dir que per culpa d'eixa deslocalitació no s'han d'acabar els polígons del poble? ¿Què Teularet i el Pla continuen 20 anys més igual de desastres com estan de fa dècades?

Per a mí, acabar els polígons industrials és simplement un problema d'urbanisme local, del mateix ordre que asfaltar els carrers que hi ha malamanet (cas enfront Casa de la Cultura) o millorar el mobiliari urbà.

Almenys deixa que siga feliç amb la meua incomprensió o ignorància.

falcó ha dit...

Si tu no ho entens. Ja t'he dit que jo no, però tu si... Quina parella d'escolans. A veure quin dels dos té menys trellat.

Un entestat en criticar a ulls clucs una opció política concreta sense cap argumentació ni res que s'identifique. Ni caps ni peus.

L'altre empenyorat en explicar-li en què consistirien eixes accions, explicacions que no se n'adona no serveixen per a res ja que l'altre, a més de ceg és sord.

Ja ni ha prou! Companys.

L'endemà de les eleccions ja en parlarem. Indesidenter, no cal et calfes el cap per convèncer gent què té interessos en altres formacions polítiques. Utòpic, tot és complicat de fer i més en la cojuntura que estem vivint, tens raó però, la dita i l'experiència diu que, la voluntat mou muntanyes.

silmin ha dit...

Normalment les urbanitzacións Residencials o de tipus Zona indústrial suposa per a l'administració un gran desemborsament ja que durant les reparcelacions(generalment) suposa un 40% d'expropiacións per a carrers i demés serveis inherents i un 10% per a que l'administració puga ofertar altres serveis públics. Al País Valencià i més concretament de les planificacions que es parlen no sé com estaran donat que en Valencia LRU és un caxondeo.
Altra cosa és si no hi ha gent que vulga/puga invertir en els poligons a veure que es fa?. A verure si m'explique, xq si les actuacions no es fan com cal poden arruinar a més d'un. Example, si tinc un terra, l'ajuntament decideix tirar endavant l'urbanització, d'una fanecada em quede en 400 m quadrats i em tocaria pagar aproximadament uns 70.000 € ( la terra potser que valga més o menys dependrà de l'oferta/demanda). Si no conseguisc vendre em quede amb un important deute que inclús podria fer que l'entregara debades , la part de l'urbanització la pagaria l'ajuntament ara que te la meua terra? Suposem: tot pagat, tot fet, hem aconseguit endeutar tot el mon en 70.000 per fanecada (l'ajuntament ja no sé en quin import) si no ve ningú que fem?
Normalment abans de fer un poligon es tantegen i es cerquen compromisos.

Jo no estic ni a favor ni encontra, a mi números i opinaré: cost als particulars, a l'ajuntament, necessitats de les empreses locals, interés de forànees.
Altra cosa es que tenint en compte com es fan les coses a tavernes es que no arruinen a més gent encara, de fet tenim avuí altre example com és una borsa d'ocupació en periode de eleccions, per 30 € i amb promoció interna... sense faltar a ningú, però qui conega una mica l'administració pública l'únic que pot dir es que es queden ells amb els seus inutils, és llevar diners a la gent desesperada per un lloc de feina mentre fiquen altra vegada a qui ells volen a fer el que fan fins ara, no rés de bò.

Anònim ha dit...

No es parlava de fer polígons nous, sinó acabar urbanisticament els ja fets (Teularet, Pla) on hi ha empreses treballant de fa anys i anys.

silmin ha dit...

Se suposa que els diners inicials dels polígons ja no estan, qui ha de pagar les noves infraestructures? i si poden les empreses ? cost adm. pública?
Sols faltaria acabar els poligons i que s'envagen la meitat per no poder pagar el cost. Recorde que per a moltes ara mateix no tenen accés al credit que necessiten per al corrent funcionament com per anar en altres menesters... o tal volta permeta que invertisquen-ampliació i llocs de feina...en tot cas estem en el mateix cas? presupostos i previsions.

Anònim ha dit...

Que manera de no aportar res al debat i buscar-li cinc peus al gat.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord.
Silmin, te n'has anat per les branques i això que dius estarà molt bé es tracte en les meses tècniques, però no crec siga el lloc aquest per debatre projectes o idees fins a eixe punt de concreció tan mínim que vols.
Encara sort que no has demanat que ací es detallen fins el centim totes les partides del projecte d'acabar els polígons.
El que he dit:
Te n'has anat per les branques.

Per què utòpic ha dit...

En Miquel Falcó, sols dir-li, què ni soc sord, ni cec, i que pot ser veja més enllà del meu nas, si dic que acabar els poligons no donarà més llocs de treball, és per què ho he vist a altres pobles, amb més tradició industrial, amb més infraestructures pel transport.

I prou, jo no soc d'aquells que dirà cecs, sords, escolans, tractant de desacreditar pensaments diferents, no és la meua manera de viure la política, cadascú pensa diferent, i tots tenim dret a fer-ho, i no per això les meues idees són menys vàlides que les seues , senyor Miquel.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sobre Falcó: des d'avui mateix i perquè ens l'ha volguda revelar, coneixem la seua identitat i simplement podem dir que no té cap relació amb cap candidat de partit ni li diuen Miquel.