L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 29 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: EL BLOC I EL CENTRE DE DIA


 "Tavernes necessita un Centre de Dia per als major.s El Bloc impulsarà la seua construcció, amb els serveis que cal, per millorar la qualitat de vida dels nostres majors"
 
Jordi Juan, candidat a l'alcaldia per Bloc-Coalició Compromís, ha assegurat que des del govern municipal "impulsarem la construcció d'un Centre de Dia públic, a l’abast de la gent major de Tavernes i amb servei com assistència mèdica, animadors socioculturals i formadors per a desenvolupar tasques integradores".


 Jordi Juan ha d'assenyalar que els objectius del Bloc-Coalició Compromís són "fomentar la integració de la gent major, fer-la sentir veritablement útil per a la societat" a més de millorar la qualitat de vida de moltes de les persones de la tercera edat que per circumstàncies de treball dels seus familiars no poden rebre l’atenció que es mereixen. El Centre de Dia ha de servir també per promoure la interrelació entre la gent major i els joves i fins i tot, per fomentar el voluntariat social a Tavernes.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre s'havia dit que el Braç Treballador es dedicaria a Centre Social i Residencia de Dia per a la Tercera Edat (o gent major, tant em fa).

Amb eixa idea es va dir que s'havia comprat, però una vegada més el PP ens ha demostrat quin interés té per a la gent major: una paella a festes, unes entrades al circ i alguna festeta en temps d'eleccions.

Això si, no van saber evitar perdre els terrenys que hi havia cedits a Marjaletes per fer una residencia. La residència publica no era possible, però per art de màgia es va construir una privada a la platja.

Esperem que el Bloc puga fer possible aquesta residència, cosa que voldrà dir que alguna cosa haurà canviat a Tavernes.

treballant ha dit...

Efectivament, crec que si seria molt interesant fer un centre de dia per a persones majors. Ara be, tingau en compte que fa falta Gerent, Psicoleg, Fisioterapeuta , administratiu, cuidadors, estem parlant aproximadament de vuit persones treballant, sense contar cuina ni neteja que es podria adjudicar a entitats externes. Hi han ciutats que amb els diners de ZP han construit centres de dia, els cuals estan tancats, per no poder fer front els ajuntaments a les despeses. Hi han formules bones o millors i realistes, pero tot al seu temps. Seguim treballant

Anònim ha dit...

Crec que és una boníssima idea però com diu "treballant":

Se sap que va costar, com va a pagar-se, qui va a pagar-ho, que val el manteniment, on va a construir-se?

En els programes electorals cap tot però cal ser realista.

Potser és un altre projecte a llarg termini del Bloc que no sap en quantes legislatures es realitzarà.

Indesidenter ha dit...

Hi ha coses que no entendré mai: si un fa propostes, li busquem tots els problemes haguts i per hi haure per demostrar que proposa impossibles. Si no en fa, els acusem de no tindre cap proposta per Tavernes.
No vaig a discutir ni a negar tot el que dieu: és totalment real i cert que tots els projectes nous i vells tenen els seus problemes i potser seran els que esmenteu i fins i tot més. Sempre n'apareixen més. I no crec tant tontos ni a Jordi ni a la gent que té al costat, fins i tot els històrics que no hi van en llistes pero em consta que estan treballant, per no haver valorat i sospesat cadascuna de les propostes abans de fer-la.
Jo entenc les propostes com la voluntat i la plasmació de les inquietuds d'un partit. Algunes són mes fàcils de fer i altres no tant, però pense que tot amb voluntat i ganes es pot complir.
Ara una cosa estic segura: No serà tan complicat ni tan costós com ens eixirà la piscina, que d'aci uns anys ja en parlarem el fiasco, i segur que serà més facil fer una residència de la tercera edat i mantindre-la, tenint en compte la quantitat de població de Tavernes i l'increment any rere anys de la gent major, que la macrodepuradora, Parc Tecnològic i altres coses derivades del Pla Estrategic de la C.V. que segur que ens voldran vendre alguns en comptes del PAI.
Un altre tema és si hi ha interés en criticar-la ja d'eixida perquè pot llevar el negoci a algunes privades de la Valldigna. ¿No estareu mirant vosaltres per aquestes privades?

Anònim ha dit...

Aquest punt ja el va tindre esquerra republicana ara fa quatre anys al seu programa....

Grup d'enginyeria social ha dit...

Jordi sap i coneix que es l'enginyeria social. Com en quatre duros es pot fer actuacions a les persones necessitades. I no es tan dificil. Si teniu a bé parlar amb ell ho explicarà. Però sembla que encara no es el moment de donar-ho per escrit. Si voleu i em dona permis, Jordi, jo mateix que de en qui vulga i li ho explique. Sols ho heu de demanar a la Cotorra. Noms i lloc. Obert a tot, anem amb força fins on ens permeta la nostra societat vallera.

falcó ha dit...

És bona la invitació que feu d'explicar-los a certs comentarites temes com el que ens ocupa però la primera pregunta que em faria jo, davant els dubtes suscitats, seria si ¿Realment tenen interés en saber-ho o simplement són comentaris interessats que sols volen criticar per criticar i sembrar dubtes on no hi han?

No caigau més en el parany que sovint us posen certs comentaristes.