L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 6 d’abril del 2011

TEMA DEL DIA: La situació judicial de Francisco Camps i ser liders en desocupació, falta de serveis publics de qualitat, en censura i desinformació.


La situació judicial del president valencià, Francisco Camps, ha experimentat un greu empitjorament després que el jutge que instrueix el cas dels vestits haja desestimat la major part de les al.legacions de Camps i altres tres imputats i ha convocat l'audiència preliminar, un acte previ a obrir o no judici oral.

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat unir al cas dels regals el finançament il legal del PP durant  les campanyes electorals de 2007 i de 2008; suborn propi; prevaricació en l'adjudicació de contractes, delictes fiscals, i falsedat en document mercantil. Afectats serien Francisco Camps, Ricardo Costa, Víctor Campos i Rafael Betoret, a més del vicepresident Vicente Rambla i la presidenta del parlament autònom, Milagrosa Martínez i vuit grans constructors que, segons la investigació, van finançar les campanyes del PP valencià.

El líder del PP, Mariano Rajoy, va manifestar ahir que la hipotètica obertura d'un judici oral al president de la Generalitat, Francisco Camps, "no canvia res" i ha ratificat la confiança en el dirigent popular . Amb aquestes tres úniques paraules Rajoy ha despatxat les preguntes dels periodistes.

Aquestes novetats han fet que la Coalició Compromís apuntea a Mariano Rajoy, a qui consideren culpable “de permetre que es rebaixe tant el nivell de la política valenciana i li tinga igual que el president de la Generalitat i el seu candidat comparega davant de la justícia en ple procés electoral”.

L’anomenat cas Gürtel s’allarga més de dos anys i “ha provocat la major paràlisi d’un govern valencià de la història. Es parla de les factures de Camps quan ací tenim la pitjor de totes, la factura que li passa a la societat valenciana, immersa en una greu crisi, tindre un president sense lideratge, que no sap guiar el seu govern ni les passes per eixir de la crisi perquè està més pendent del que fa la justícia que del seu càrrec”.

Enric Morera afirma que  “les declaracions de Mariano Rajoy de suport a Camps demostren que el president valencià no ha aportat la pesseta al duro del poder de Rajoy, sinó que ha aportat el duro sencer i per això, per eixos deutes pendents, qui pretén ser president del Govern de l’Estat no fa res per evitar que continue el desprestigi de la política valenciana. El PP és el protagonista de les planes de successos i tribunals dels diaris, mentre en valencians som líders en desocupació, en pobresa, en manca de serveis públics de qualitat i també líders en manipulació informativa, en censura i en desinformació”.

Fonts: "El Pais", "El Mundo" i nota de premsa de Compromís-Bloc
-