L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 de desembre del 2009

Al mes de desembre... fum fum fum!


Ara va i resulta que no. Després del govern municipal del PP dir i redir els darrers anys en tants llocs i premsa comarcal que l’ajuntament posseïa els terrenys necessaris per a iniciar el Parc del Cantalot i que anaven a començar de seguida les obres.... ara va i resulta que no. Que el PP després de tants anys i de criticar els altres grups perquè no havien aconseguit els terrenys, tampoc no disposa de tots els terrenys que calen.
I això, ho va haver de reconéixer el senyor alcalde al consistori en el darrer plenari i confirmar el que acabem de dir: l’ajuntament no té encara tots els terrenys necessaris i per tant no pot començar el parc.

Fent ús d’una simple qüestió de lògica, deduïm:
- Si ara, desembre del 2009, l’ajuntament no té els terrenys, en abril del 2007 tampoc els tenia. ¿Lògic, no?
- I si ara, desembre del 2009, i per falta de terrenys no pot començar el parc... en abril del 2007 tampoc es podia començar ¿És així o no?

I caldrà preguntar: Si ara, desembre del 2009, les obres no poden començar, ni tampoc podien en abril del 2007 ¿Què feien les màquines escarbant la terra del parc dies abans de les eleccions municipals? ¿Era un simple entreteniment o tenia la cosa un altre objectiu atés que estàvem en campanya electoral?
Hi ha 18.000 euros gastats en la neteja de la malesa de la muntanya i si no anaven a començar les obres... diners al fem, perquè la muntanya anava a recuperar la malesa.
Ccaldrà preguntar: ¿Qui va ser el responsable d’aprovar la despesa? ¿Tornarà de la seua butxaca els diners desaprofitats? ¿A qui cal demanar responsabilitats, tant del gasto com d’enganyar al veïnat i a Tavernes?
Perquè complementeu el tema, podeu llegir aquests enllaços. No se'ls perdeu.





1 comentari:

Navalón ha dit...

Pero es que algú li sorprén tot aso, que creguéu que passarà en les promeses de la VALL DE LA MAR I MASALARI “prometer hasta el meter “ cuant acaben la llegislatura ens diran que no s’ha fet, per no estar ells ahí ara lo que si que s’ha conseguit es dividir un poble en “pai SI pai NO” si en totes estes promeses agueren perillat els seus puestos de treball com cualsevol gerent de empresa per improductius no crec que sagueren arriesgat. Deurien de ser ilusionistes que saps que te truc pero no el veus