L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - ENTREVISTA A KARINA VERCHER (EU)



El diari Levante-EMV ha iniciat avui la publicació d'entrevistes amb els candidats de les formacions polítiques amb representació a l'ajuntament. Avui ha estat el torn de la candidat d'EU, Karina Vercher, demà dimecres del Bloc; dijous del PSOE i dissabte del PP.

 La candidata d'EU, Karina Vercher, en una entrevista que firma el valler Toni Alvarez Casanova, ens desgrana temes i solucions per al poble. Així ens parla d'arreglar l'IES Jaume II el Just, revisar els serveis socials i critica que el PP porte cinc anys dedicant diners i tècnics a la revisió del Pla General per fer projectes - o siga PAI - avui dia impossibles com ja ha  dit  la Generalitat a l'ajuntament. També parla d'abaixar impostos.
 
 Pot ser la part més cridanera de l'entrevista siga aquella en que el periodista li planteja els problemes del parquing municipal i la piscina. La candidata aboga per crear una empresa publica i afirma que una empresa publica gestionada amb diners public podria recuperar els diners de l’aparcament i resultaria més  barata la gestio de la piscina. La gent de La Cotorra ens alegrem d'eixe canvi de posicionament d'EU. Cal recordar que el PP, el PSOE i EU han estat sempre a favor de l'empresa privada en el cas de la gestió de l'aparcament, i en tots els plens i des de l'inici del projecte sempre han votat a favor de l’empresa privada i de fer el parquing tal com s’ha fet els tres partits. Recordeu els plenaris de la passada legislatura, EU formava part del Grup Mixte.

http://www.lasprovincias.es/prensa/20060920/safor/empresa-hara-parking-asume_20060920.html


 I en el cas de la piscina, també està bé que ara canvien i pensen en la gestió pública, quan també van votar el sistema de gestió privada que té la piscina i del conveni firmat amb l'empresa i que obliga a l'ajuntament, o siga a tots els veïns i veïnes, a pagar el deficit que puga tindre l'empresa. El que hem dit: ens sembla bé el canvi de postura d'EU. 

 http://www.lasprovincias.es/valencia/20080409/safor/tavernes-adjudica-piscina-cubierta-20080409.html

 Quan a projectes, la candidata diu que són un partit del dia a dia i nomes volen invertir bé els diners per ajudar a tots. La candidat pensa que EU sera clau per a canviar la politica del poble i afirma que el PP no ha escoltat els ciutadans.

-

19 comentaris:

Anònim ha dit...

El primer que te que fer karina, abans de parlar dels altres partits es arreglarse ella el seu.

Anònim ha dit...

sí, perque la sort q ha tingut és q el periodista no li ha preguntat pels problemes del colectiu. primer els lios en cándido i Encar i después buscant gent com a locos a última hora per a tancar els suplents despues d'haver presentat la llista.

Anònim ha dit...

Encar es va afiliar a EU de la mà de Candido per a ser la candidata de EU i com van vore com no anaven a conseguir-ho van montar Iniciativa. quina manera de canviar la jaqueta

Anònim ha dit...

Karina no ha dit ni una sola proposta concreta. per cert, primer Bernardo la criticava i després va en ella de número 2. quin embolic

Anònim ha dit...

Els que critiqueu PSOE i EU, degueu estar cagadets de la por i amb poca confiança amb el vostre projecte. Sols heu de vore el que comenteu, esteu més pendents del que fan o deixen de fer els altres que amb la feina que teniu que fer! Mireu endavant i deixeu de mirar pel retrovisor! O es que voleu traure vots malficant? Esteu aconseguint el repudi per part de gran part de la gent. Allà vosaltres!

Anònim ha dit...

la transició de Miquel Bononad a Jordi Joan, ha estat de llibre, mentre que la de Candido a Karina, ha estat plena d'històries. Karina, arregla ta casa abans d'intentar arreglar el poble.

Anònim ha dit...

Esta clar que EU es indigesta per a certs partits, sobretot perquè a les enquestes es la força que més creix. Aquest fet està sorprenent al PP i al Bloc sobretot, que pensaven que EU s'anava a enfonsar i anaven a repartir-se els seus vots. Qué mal us ha eixit la jugada, no? Així que no us queda altra que despotricar(com diria José Mota: "Las gallinas que entran por las que salen"). Endavant, en maig obtindreu els fruits de la vostra sembra.

Anònim ha dit...

Como decia mi abuelito: Andaremos y veremos el engañado quien serà.

Que la gente se cree que todavia sois los mismos partidos unidos del 2007.
No te fies de las encuestas. Hay algunas que preguntan por la coalicion del 2007. No hay ninguna fiable. Ahora parece que estan ya separando ambos partidos, EU y Compromís.

Anònim ha dit...

Per què escrius en castellà, si tots savem que saps fer-ho en valencià?

Anònim ha dit...

per que faix masa faltes en valensià.

KALMA I RESPIRA ha dit...

El nivell de votants d'EU ha estat habitualment les darreres legislatures d'uns 500 vots (excepció feta del 207, on votaren els de les casetes de la mar per defensar-les davant el Pai La Vall del Mar), i quan no tingueren representació. Lluny queden els temps de 7 regidors.

Si a hores d'ara, EU i Iniciativa han partit palletes i van a disputar el mateix pastis, d'on van a aparèixer els votants? Per art de màgia? Del tric al trac?
Cal ser realista. Els vostres problemes interns no vos beneficien en rés, ni anar EU per un costat i IPT per un altre.

La realitat és que seria necessari que EU poguera traure no un, si no 2 regidors per tal de canviar el signe polític a l'Ajuntament.

I un consell, Karina; assessora't bé del que EU ha fet, desfet, dit, assegurat, defensat, recolzat, etc. estos darrers anys i fins i tot en este mateix moment, per tal de no clavar la gamba i donar-li arguments al PP per que s'encarnise amb tu. Que tu vals, xiqueta. Però parat primer a pensar abans d'obrir la boca.

Un enfonsament d'EU no beneficia al Bloc, ni al PSOE. Beneficia al PP.

Sort i endavant. A vegades, més que buscar nous votants, cal mantindre el FIDELS.

Anònim ha dit...

El que hens fa por es el dia que es coalicioneu EU i PSOE. Que es el que feu en tots els pobles que podeu. Jo votará al Bloc pero espere que Jordi tinga mes sens i no entre en pel licules com les de Simat, que els ARTISTES van tindre que eixir escoltats per la guardia civil. Aixo si que es no tindre vergonya.

Anònim ha dit...

He vist la foto de la foto d'Iniciativa i no veig ningú d'esquerres com molta gent vol fer creure. En camvi si que veig que Tavernes és un dels pocs, per no dir l`únic municipi, en el que Bloc i Iniciativa van per separat i les explicacions que apareguéren al diari Levante son patètiques. I no em trague que heu intentat contactar amb Iniciativa per anar Junts, em sembla més que els heu deixat a part per no carregar amb el marró. I em consta que desde dalt us han aconsellat anar junts, per no donar la nota. Encar que la nota l'esteu donant despotricant PSOE, EU, Iniciativa (els vostres aliats en les autonòmiques) i tot el que es pose per davant.
Massa enemics i un sol amic, el tio PP (que es l'omònim del tio SAM als EEUU), per a arrivar a l'Ajuntament, no cregueu?

De dins del Bloc ha dit...

Anem a ser clars. S'ha dit per activa i per passiva que Iniciativa no ha fet res per poder aconseguir anar junts en les municipals. Més bé al contrari. Creure-s'ho o no és el teu problema i si li ho preguntes a Bernardo Jarenño ho podràs confirmar perquè ell ha estat "al tanto" per amistats molt bones que té dins del Bloc del que ha passat.

Les afirmacions que fas són totalment gratuïtes. I nomes demostren que no el tragues al Bloc.

I confundixes el que diu el Bloc que noha dit mai res oficialment i el que diuen els comentaristes en la Cotorra que no sabem de quin partit són. Aci no sabem cadascu de quin partit és perquè no ho diu i pel que sé i he parlat amb afiliats i simpatitzants puc assegurar-te que la gent del Bloc no sol fer massa comentaris. Ho tenim clar: nosaltres a la nostra, a fer la nostra campanya i a passar de desqualificacions.

I clar que des de dalt ens han aconsellat anar junts. No als Tavernes sino a tots els pobles. I als d'Iniciativa els ho han dit fins cansar-se els seus dirigents i no han fet cas.
Si no es va junts t'ho torne a repetir: no es per culpa del Bloc.

I al Bloc no té enemics. Diferent és que s'estiga fent creure i que la gent crega comentaris fets per no sap qui i damunt es crega que els fa el Bloc.

Fa uns mesos també es deia que Candido aniria en la llista del Bloc. La mateixa credibilitat té i ha tingut això que el 99% de les coses que es diuen.

Crec que està clar.

Anònim ha dit...

1r. Si he de preguntar o no, estigues tranquil que no serà ni a Bernardo, ni a Karina ni a ningú d'EU.
2n. Si el Bloc no té enemics, amb la publicació dels comentaris que tu estàs diguent (siguen simpatitzants del Bloc, gent afí al PP,... etc) contra del PSOE, EU, Iniciativa, ... etc, s'està aconseguint escafar l'ambient. I això no es cosa bona, sobretot pel que afecta al Bloc.

De dins del Bloc ha dit...

Aleshores t'aconselle que t'encamines cap al nord i et pares a Castelló. Potser allí sapiguen dir-te perquè Iniciativa a Tavernes comença a coure's a l'estiu passat i mai no s'han dirigit al Bloc per a res. I ja no parle més del tema:Iniciativa no ha volgut saber mai res del Bloc a Tavernes i el perquè és cosa seua.

I quant a comentaris de pal, el Bloc també n'esta rebent. I t'ho torne a repetir: el Bloc no té enemics. Dones massa importància als comentaris de persones que no sabem qui són.

vicent ha dit...

Quan fa dies que no entre a la Cotorra, a la què també estic viciant-me com han dit alguns, després de llegir les darreres informacions i els corresponents comentaris, faig un repàs per les informacions més antigues i, arribat a aquest apartat i en llegir els comentaris, m'ha vingut al cap un que signa "Foraster" vessat en altra informació què, per a mi, resumeix el que ha passat amb la creació d'Iniciativa per Tavernes i crec, al meu parer, ha posat el dit a la llaga. Per a més senyes us diré que està publicat a les 12:26 del 19/04/2011, en la informació titulada: ELECCIONS 22 DE MAIG - LLISTA D'INICIATIVA!

De tota manera, m'he prés la llibertat de copiar i reproduir la part adient del comentari, que és més llarg, per a que no es calfeu massa el cap cercant-lo i se'n pugau fer una idea:

— “El que no entenc i crec que mai entendré, i per això aprofite aquesta informació, és Iniciativa. No sé per on agafar-ho. Per moltes voltes que li he pegat sols he arribat a la conclusió fàcil però que per a mi crec és la que més pes pren i és que, Iniciativa a Tavernes s'ha creat fruit d'una pataleta i per fer la punyeta i que està integrada, (al menys majoritàriament) pels ortodoxos d'EU i no pels nacionalistes d'Iniciativa i, el que és pitjor, està controlada per un personatge que hauria de deixar pas a gent jove amb més preparació i més seny. En què em base? Preguntareu alguns. Fa quatre anys EU-Iniciativa anava en coalició amb el Bloc i els Verds sota la marca electoral de COMPROMÍS, però a Tavernes, la candidatuira d'EU, encapçalada per eixe personatge, es va presentar per lliure igual que està passant ara, quatre anys després”.

Tots som lliures de pensar i dir el què pensem però també cal que pensem bé allò que anem a dir, que no és el mateix. Respecte les crítiques a Karina, però no les compartisc.

Per què ningú d'Iniciativa ens explica el que realment ha passat amb EU? Per què no ens donen a conéixer els motius pels quals no han coaligat amb el Bloc a Tavernes? Eixes són les preguntes que necessitaria saber la resposta per formar-me una idea i una imatge bona dels d'Iniciativa què, a hores d'ara, no tinc, malauradament per a mi. No puc confiar amb gent que calla i tampoc es defensa dels atacs infundats, a no ser que siga cert tot el que diuen d'ells.

falcó ha dit...

Jo, si fora militant del Bloc o algun dels components de la candidatura que concorren com a independents i sovint se sentiu atacats pels comentaris que es publiquen a aquest blog, evitaria contestar i entrar al joc que us estan parant certs personatges.

Si es fixeu una mica, sempre us diuen el mateix: que ataqueu als adversaris, que aneu fent enemics a aquells amb els que podrieu arribar a acodors postelectorals, inclòs us acusen de prepotents i com sempre, que aneu de la mà del PP (cosa que entenc us enerve perquè, fins i tot als que viviem la política intensament però des de fora, arriba a cansar-nos també).

Mai però reconeixen que els que estan sent atatacts sous vosaltres. Quan pregunten amb qui pactereu no diuen mai amb qui pensen pactar ells o els partits als que van a votar. Us acusen de coses que ells estan fent elevat a la quarta potència. Etc..

Manifeste obertament m'agrada la poítica però, com he dit abans, reconec que la visc i he viscut des de fora i crec ha arribat l'hora de dir prou perquè, el que estic veïent, no ho he vist a cap altre lloc. Cada dia que passa entenc més perquè un país com el Valencià està governat pels qui està sent governat.

Per això, estic plantejant-me passar a l'acció i, com ara considere és massa tart, quan passen les eleccions miraré de posar-me en contacte amb la gent del Bloc per començar a treballar, colze a colze, tant si governen com si no. Si tornen a estar a l'opisició, perquè es produeixen pactes de tot tipus, legals i legítims, encara que alguns els pugau considerar irracionals (ja que dubte molt guanye les eleccions el PP i espere siga el Bloc la candidatura més votada a Tavernes el porper 22 de maig), treballeré amb ells de cara a les porperes eleccions.

El nacionalisme valencià, des que va aflorar, està vivint un calvari què, a poc a poc toca la seua fi, gràcies a l'entussiasme, la fidelitat, la valua de perones com les del Bloc.

Abans d'entrar amb vosaltres però, hauré de demanar-vos disculpes per no haver-vos entés i recolzat en altres moments de la meua vida i per no haver-vos votat mai, no per no creure amb el vostre projecte sinó per no creure-vos a vosaltres lo sufientment forts per dur-lo a terme i per allò tan egoista, però alhora legítim, de votar aquella opció que pensava tenia força per defensar el que jo volia. Estava enganyat!

Anònim ha dit...

tan sols vullc dir que E.U avui en dia esta mes forta que mai , que el cuquet de la poma ja no esta,i que ell feia lo que volia encara que li diem que ell era l´oposicio no feia cas.