L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - LLISTA D'ALTERNATIVA

 
Alternativa per Tavernes es presentarà el pròxim dimarts a la Casa de la Cultura
La Veu de la Valldigna se'n fa ressó de que serà "el proper dimarts 19 d’abril, a les 20:00h., quan el grup polític Alternativa per Tavernes, presentarà oficialmente a la Casa de la Cultura de Tavernes, la llista amb la que incorrerà en les próximes eleccions municipals del mes de maig".

Diu la Veu de la Valldigna que "L’acte comptarà amb la presencia del conegut polític gandiense, Fernando Mut, president de Plataforma de Gandia, que apadrinarà la presentació pública d’aquesta nova formació Independent de Tavernes que es presenta per primera vegada a les eleccions municipals".

El candidat a l'alcaldia per Alternativa, Carlos Giner, ha manifestat a La Veu que ha mantingut aquests dies converses amb formacions polítiques de caràcter independent per a donar a conèixer els punts més importants del seu programa, i Fernando Mut, com a figura política i líder indiscutible que aglutina a la Safor la marca d'Independents, ha aceptat gustosament la proposta d'Alternativa.

-La Cotorra agraeix a La Veu de la Valldigna les facilitats per oferir aquesta noticia i la fotografia.
-

45 comentaris:

El tio de la vara ha dit...

eixa foto està trucada, hi han dos persones que les han posat amb talla i apega. Sols eixa apreciació, res més, desconec la formació i els seus objectius.

Anònim ha dit...

El 23 de maig, si obteniu 17 vots descobrireu la intel.ligència dels vostres familiars. Si sols n'obteniu 16 a més descobrireu que hi hà un "lumbreras" al partit. I si obteniu 0 vots, haureu complit amb un dels objectius: el de no estorbar per a traure al PP de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

A mi tant Alternativa com Gent de Tavernes em pareixen "marques blanques".

Anònim ha dit...

A mi em semblen més "marques blaves"

Anònim ha dit...

En serio, que vol dir això de marques blanques. Ho se de Mercadona i Carrefour pero en politica que vol dir?

Anònim ha dit...

Jo veig una bona llista amb persones que tenen el mateix dret a presentar-se que qualsevol altre ciutadà.

He comptat 22 persones.

És correcte?

Anònim ha dit...

ALternativa diuen que son apolitics, i es presenten a unes eleccions "polítiques". Un apolitic és una persona que ni creu ni participa en política. Ho dic perque eixa és la cabra que li han venut a varios que estan a la llista.

Anònim ha dit...

hi ha més de trucades, i a més, molt mal afegides. La calibració tonal està calibrada fatal. La distribució del personal no està equilibrada, la composició no s'aguanta. El perfil dels retallats està molt nítid, molt marcat.El fotògraf que és ha fet la foto i els muntatges, deuria d'apretar més al photoshop. Està molt verd.
Un curset. Això s'ensenya.

Anònim ha dit...

Alternativa presenta 22 en lloc de 20. Chè, serà per gent!!
Ahí van dos més!!

Anònim ha dit...

Per cert, tant de apolitics que son, i al coche de megafonia diuen que es presenta el partit alternativa per Tavernes. El partit. Nyàs, coca! I son apolitics!

Com li l'han pegat a més de 4 que estan a la llista. Me sap mal...

jo vos votaré ha dit...

Jo soc de dretes, i el meu vot el teniu ja. No votaré al PP, perque no me senc representada. I m'agrada la gent que esteu a la llista. M'agrada i molt. Ja era hora que tinguerem una opció els de la dreta, que no foren els de sempre!!
Animo!!!

Anònim ha dit...

m'han dit que els de Manolo estan un poc acollonats amb els de alternativa. Tenen por de que sen vagen els parroquians.

Anònim ha dit...

Ja veureu si començen a pegarlos canya els del PP. Tenen més bona llista que ells.
Endavant a tots i totes.

Anònim ha dit...

Jo fa temps que no vote, perque no me sentia representat. Pero gent aixina, que no son cap partit politic, i que volen el be del poble, m'inspiren confiansa.

un del poble ha dit...

Ostres, jo no havia fet massa cas quan me digueren que se presentaven els empresaris de la platja i del poble, pero ara que els vec la cara, veig que si que poden fer algo estes eleccions. La gent del PP que no s'encante, que sels van a menjar pels peus.

Anònim ha dit...

Jo crec que Gent de Tavernes son de dretes, i Alternativa també. I me fa pensar que la gent de dretes està farta de que els governen els de sempre. Crec que estes eleccions hi hauran sorpreses. El poble està fart de les mateixes cares de sempre.
Jo encara no ho tinc clar, però crec que me decantaré per una d'estes 2 formacions polítiques.

Anònim ha dit...

pel poble diuen que els van a llevar molts vots al partit popular.

Anònim ha dit...

Això de fons no és una inmobiliària? Per cert, hi ha una falta greu d'ortografia al cartell que tenen: "la alternativa". A vore si la canvien amb el photoshop. Total, per emprar-lo un poc més...

I conec a gent de "Gent de Tavernes" i vos puc dir que de "marca blava" no tenen res.

Anònim ha dit...

Ostres, tu! Quin aterratge de gent d'Alternativa ací a la Cotorra on segurament mai havien entrat per defensar els seus.
I això ho alabe. Molt bé xicots, endavant. I benvinguts al circ de la política.
Quant més serem, més riurem.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Recordem als nostres amics/amigues comentaristes que es pot dir tot amb maneres i sense insults ni desqualificacions.
No volem deixar de publicar un comentari per eixe motiu.
Gràcies a tots i totes.

Anònim ha dit...

Quina marca blava? Això ho diu el PP i propaga eixe bulo per què no se'ls prenguen en serio.

Anònim ha dit...

Jo no sé els altres, però jo no soc de ningun partit. Me considere de dretes, i amb molt d'orgull, i el que torne a dir és que per fi ja no estic obligat a votar a la mateixa gent de sempre. Ara tinc dues opcions més. I ja era hora. Rés més.

Anònim ha dit...

si que parece una inmobiliaria. Pero bueno, en algun sitio tiene que quedar la gente para hacerse una foto, ¿no?. Es que os meteis en todo, jo, no dejais títere con cabeza.

Anònim ha dit...

Fernando Mut a la presentació de Alternativa per Tavernes. Fiuuuuu! Això si que és bò!

Anònim ha dit...

El candidat no és el Mauro? El de la immobiliaria de la mar?

Anònim ha dit...

Estes eleccions semblen ser prou expectants. Anit, passant per davant de l'IES Jaume II, vaig escoltar de passada a uns xicots joves que estaven parlant de...¡POLÍTICA! Que si el Psoe, que si este va en llista, que si...
Em va sorprendre molt, perque allà per on vas, tot el món està amb el mateix tema. Crec que en el poble feia anys que no hi havia tanta expectació com ara amb este tema.

Anònim ha dit...

Que wapa està Alma!!

fan sin miedo ha dit...

Mauros al poder!!!!!!!

Anònim ha dit...

De debò que hi haura molts que no riuran el 23 de maig

Per un futur digne ha dit...

Fernando Mut, era de les poques persones en trellat del PP, per aixo el tiraren.
Si la gent q es presenta en aquest partit son gent de dretes q s'han adonat de la ruïna q ens porta el PP al poble, benvinguts siguen. Encara q millor seria votar a partits amb opcions.

Anònim ha dit...

Carlos Giner es familia de Pepe Giner, que tame esta en la foto?

Anònim ha dit...

Es cosa meua o hi ha gent de la llista que no es de tavernes?

Anònim ha dit...

Els mauros, qui diu que son del pp. Tota la vida han segut del psoe. I a mucha Honra.

Anònim ha dit...

No son familia, son socis. Ahi hi ah molts interesos urbanistics.

Anònim ha dit...

A mi no msgrada este partit,

Anònim ha dit...

no son familia, Carlos treballa per a Pepe

Anònim ha dit...

El que esta en la foto, amagaet, es Pepe Giner. Constructor i promotor dun sector a la platja?

Anònim ha dit...

Això de ALxTV pareix més un canal de televisió!

foraster ha dit...

Presentar-se a unes eleccions és tan un dret, com una obligació hauria de ser anar a votar. Per a mi, els /les individus que concurreixen a unes eleccions amb un col·lectiu de persones a les què els uneixen uns fins comuns o ideals, o el que siga, és tan lloable com els que formen part d'una comissió fallera o una confraria de la Setmana Santa, ara que estem en temps d'això. I pel que veig, tambñe caldria considerar-ho un acte de valentia.

Ànims a tots: PP, PSOE, Bloc, EU, Iniciativa, ERPV, Alternativa i Gent de Tavernes. Que s'ho passeu bé durant la campanya, no entreu en desqualificacions i baralles i que tingau sort. Al final, quan se sàpiguen els resultats, cadascú actue en conseqüència i sàpiga llegir el missatge que els seus conciutadans els han volgut donar amb el vot.

Fa temps tinc decidit el meu vot, tant a les municipals com a les autonòmiques però, no per això, he de menysprear, desqualificar i mofar-me dels que han prés la decisió de fer un pas endavant i mostrar la seua voluntat de treballar pel seu bé i pel del poble on habiten. Cadascú és lliure d'entendre quines són les seues prioritats i la seua manera de viure bé o millor de que estem fent-ho ara.

Anònim ha dit...

Mut a Tavernes? Com ja no el volen per a Gandia, ara ve a Tavernes a Vore que raspa.

Anònim ha dit...

que li pasa al pp? li te por a MUT
ya era hora de que alguns li plantaren cara, que pareix que san aposesionat tan be durant els ultims
16 anys que volen continuar.
anim alternativa per tavernes.

Anònim ha dit...

Mut ha quedat mol mall en el pp, es mes a gandia va de la ma en el psoe. Es un xaquetero, igual que el partit de alternativa. Els que esteu ahi sabeu que han anat a tots els grups a oferirse. No els ha vullgut ningu i clar com alternativa es fan un partit. Que amarg deu de ser que el psoe et diga que no.

Anònim ha dit...

Tots sabem que volen traure un regidor per anar amb qui siga i manar. Son enemics de tots.

Anònim ha dit...

esta és la pitjor llista en diferència

Anònim ha dit...

hi han partits que treballen pel poble, estos tenen interesos urbanístics