L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 de juny del 2010

Vendrem les taronges enguany?


No ha sentat gens bé. Ha sentat prou malament la noticia publicada avui al diari “Levante” sobre la plaga del trip. Us contem una anècdota d'avui mateix.


LLoc: un dels molts bars del poble que acullen esmorzars el diumenge. Un grup de llauradors mentre espera que els paren taula (gots, ensalades…) , s’aboca al diari perquè han sentit que venia “alguna cosa” sobre el trip i Tavernes.
Lligen i tal com lligen van eixint comentaris.


- Però com es pot ser tan imprudent? Només ens faltava això, que ho posaren i en diumenge al diari. Perquè no s’acoste ningún comprador a Tavernes? Este concejal .... Donar-li publicitat en el diari... A partir d’ara menys compradors i els que vinguen, amb l’excusa del trip, preus més baixos- diu en veu forta i enfadat un llaurador.


- Xé, que facen el que hagen de fer, que facen el bandol, que facen reunions i que informen als llauradors però posar-ho en el diari. I damunt en diumenge – diu un altre.

I segueixen els comentaris mentre algu demana que més valdría que es preocuparen dels camins, de la neteja del riu i Vadell …
A la taula del costat, escoltant-ho tot, hi ha bon amic de la Cotorra, que ens ho conta. A la fotografía, la noticia d’avui al diari Levante .
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

lo mes logic seria que el concejal d'agricultura desmentira aquesta noticia,ja que segons he sentit s'han fet recontes o recaptacions en terres del terme i es molt minima quasi insignificant l'apreciacio del trip,a heu vist les taronges de la foto,pareixen del repom i de fa per lo menos dos campanyes molt eagerada la foto no.
podria ser que altres llauradors de la safor ens vullguren furtar-mos la partida i estan fent-mos mal per-ha que la gent deasprecie la mellor taronja del mon,entonces si que ens anem a pique.....SENYOR CONCEJAL D'AGRICULTURA,ESPAVILEM-MOS QUE SI NOS ES QUEDEM A L'ALTURA DE BETUM,I EN ELS TEMPS QUE CORREN,LES COSES NO ESTAN PER A MES......

Anònim ha dit...

Home, amic anònim, venint de qui ve la noticia, del Sr. Espinosa molt prop i amic del PP, i tal com esta redactada amb declaracions del regidor i dient a més tots els detalls, no crec que hi haja molt a desmentir.
a més no es la primera volta que el señor Mario Enguix parla del tema del trip en els diaris.