L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dijous, 17 de juny del 2010

Compromís acusa Camps de traïr els interessos econòmics valencians

El Sindic de Compromís, Enric Morera, li ha pregunta al president de la Generalitat si era conscient que operacions com la de l’estiu passat que es va donar en 24 hores un préstec de 74 milions d'euros per a la fundació del València Club de Futbol no les podran ordenar per telèfon des de la Generalitat i que haurem de pidolar crèdit a Rodrigo Rato. El parlamentari valencianista ha dit que amb la pèrdua de Bancaixa és més difícil finalitzar el nou estadi del València i Camps “s’ha desentés del tema i ha dit que eixa no és la seua prioritat”.
Morera afirma que “Camps té altres preocupacions i li té igual que s’acabe o no l’estadi, com li té igual que ara el València haja d’anar a Madrid a demanar diners, perquè Bancaixa, per molt que diga Camps, no podrà autoritzar operacions superiors a 10 milions d’euros”.

Les cinc oportunitats perdudes de Camps

1.- Al 2003 Camps va negar l'acció del president Zaplana per a procedir, en temps i forma la fusió de CAM i Bancaixa. Va parar el procés engegat per Julio de Miguel i Vicent Sala, presidents respectius de Bancaixa i CAM al 2003. Quan Camps va assumir la presidència de la Generalitat, hi havia temps per a dur el procés amb la major garantia d'èxit i poc o nul cost social.

2.- Al 2007 José Luis Olivas va fer un altre intent i Camps el va parar.

3.- En setembre del 2008, ja en plena crisi, Camps va rebre l'advertiment de la possible pèrdua de les nostres caixes i un diputat del PP li va dir de fer alguna cosa i Camps no es va interessar.

4.- En abril del 2009, un alt directiu de la caixa va fer una oferta per a procedir a que Bancaixa absorbira Caixa Catalunya i crear un potent eix bancari al mediterrani. I Camps va dir que no.

5.- Mesos més tard, el conseller Gerardo Camps va tornar a insistir, fins i tot de forma pública, a preguntes d’Enric Morera en les Corts i va donar la cara, va eixir conscient del perill que s'apropava i Camps li va donar l'esquena.

En resum, i en paraules de Morera: “En total, cinc ocasions perdudes per la seua incapacitat, feblesa o més encara, perquè vosté ha traït els interessos del poble valencià”.
-