L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 18 de juny del 2010

No estem en terra de meravelles


Una bona amiga ens ha dit que li preocupa la quantitat industial de "merda" que hi ha al peu de la Muntanya de les Creus. Ens diu que han fet allí una certa "reforma", si es pot dir així, i no han posat ni una paperera. I damunt es fan botellons, i està ple de botelles de vidre buides, això sense parlar del nivel molt baix d'accessibilitat.
I afirma també que està tot molt mal acabat i els banquets estan com "reballats" enmig de la muntanya! A banda de no hi haure cap paperera, no assoma el cap cap home de la FCC ni de casualitat.
Tot això li fa recordar que la muntanya es crema freqüentment i per tant… no estem per a jugar! Acaba dient-nos que cal tindre major cura del nostre patrimoni natural. Amb això coincidim: més atenció a ullals, a les zones humides, a les dunes, al riu Vaca, a la muntanya de les Creus...
Ja veus, amiga nostra, que no estàs en país de meravelles!!!
Gràcies por tant complida informació.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com que no estem en un país de meravelles?? de que es queixeu, si a la platja, més en concret a la plaça d'en Jaume II han posat un jacuzzi públic.
I es que a la Barca, podeu llavar-vos els peus, llavar els utensilis de la platja, i fins i tot hi ha xiquets que naden alli dintre.
A més, tots aquells que estaven un contra de la famosa Barca, per a que volieu la vintena de llocs per a aparcar de que allí es disposaven??
Millor aparcar als descampats de la entrada de la platja, així pareix que estiga més plena...