L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de juny del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Passos de vianants a mitjan pintar


Arribaren un dia de bon matí a pìntar les ratlles del pas de vianants, davant l'oficina de correus. Una bona idea, perquè a Correus van centenars i centenars de veïns tots els dies i cal donar seguretat en passar el carrer.
Els pintors començaren i, sense haver acabat, sembla ser que se n'anaren a esmorzar o a dinar. I ja no han tornat!!! I es va quedar la meitat del pas de vianants sense pintar!
Han passat dies i dies. No un ni dos ni tres, tants dies han passat que les tres ratlles pintades (la meitat) ja van perdent l'immaculat color blanc. I ningú no s'acosta a acabar el treball.
¿S'ha acabat el pressupost? ¿Tenen por els pintors que la crisi afecte i l'ajuntament no els pague?
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

eeii cotorra...Ke tal si dediques un "post" al pressumpte i tan venerat "pucherazo" (o mes ben dit "tupinada") que es fa tots els anys en les concecions de beces per l'ajuntament?? El que ve siguent la -Dipubeca-. No se, es podrien tactar temes com, perque moltes vegaes entren els familiars de la gent que treballa a l'ajuntament encara que no tenia una puntuació sufientement alta i quin criteri es segueix en les entrevistes personals, perque si les fan els regidors del govern hi ha que no crec que tinguen una formació acadèmica suficientment qualificada per a realitzar-les, ..en fi.
Si no sempre fan que pensem allò de "on hi tens padrins, et bategen"

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic anònim: Atenció a les afirmacions gratuïtes i més si no són demostrables. Hem modificat l'escrit inicial per estalviar-nos problemes conservant l'esperit del que dius.
I recorda que les proves tenen diferents parts, i si una part es l'entrevista pot passar que tingues un 9 i si tens un 1 en l'entrevista: mitjana de 5.
Un altre amb un 6 i un altre 6.
et passaria davant. Crec que ens entens.

Anònim ha dit...

Mentre la qualificació d'una entrevista siga un tema subjectiu i depénga de l'entrevistador, pot es pot canviar.
Tenen mala fama pero no en Tavernes, sino en qualsevol institució, empresa,etc. on s'usen per a triar el personal, i això fa que la gent diu és "el forat per on entrar a qui interessa". De vegades també s'exagera.
Queda clar que si en una entrevista no hi ha constància escrita ni es pot puntuar com una prova tipus test (tants encerts tants errors)no es pot demanar revisió de prova i repetisc, criteri subjectiu de l'entrevistador .
Jo no veig solució o es difícil, però potser una seria que, sabent com sabem que l'entrevista no puntua capacitats, sino interessos, personalitat, dots de mando i mil coses més, l'ajuntament podria dir al col•legi de psicolegs enviara aleatoriament un parell de professionals i de fora del poble i que ells feren les entrevistes, per exemple.
I ja pots pensar que això no ho farà mai ningú.
I d'acord en que mentre siguen els regidors i no els tècnics independents qui facen les entrevistes i no sé a TAvernes qui les fa ,sempre donarà peu a parladuries.