L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de juny del 2010

16 barracons per als alumnes de la Valldigna

NOTA DE PREMSA- INTERAMPA DE LA VALLDIGNA

Els nous alumnes dels instituts de Tavernes estudiaran en 16 Barracons Modulars

La promesa de tindre l'Institut acabat per l'inici de curs, no s'ha complit. Així, 16 barracons modulars acolliran als alumnes de Benifairó, Simat i Tavernes a partir del proper mes de setembre. La INTERAMPA de la Valldigna, que representa a totes les associacions de mares i pares dels 3 pobles, es mostra indignada per la manca de previsions de la Conselleria, i les seues promeses incomplides.

Les AMPES de la Valldigna, reunides com a INTERAMPA, han mostrat la seua indignació i malestar front el que consideren una burla de les màximes autoritats educatives valencianes. Novament, la Conselleria d'Educació ha ajornat el plaç de finalització de les obres del nou Institut del Cambro, per a finals de gener de 2011. La primera data de finalització era al començament del proper curs escolar, el mes de setembre. Posteriorment, s'afirmà que seria entre setembre i desembre d'enguany. A hores d'ara, novament es falta a la promesa, i els representants dels pares i mares dels alumnes no pensen donar més marge de confiança a la Generalitat.
Les AMPES de la Valldigna esta mateixa setmana han valorat estos fets com a molt negatius, ja que s'ha procedit a llevar les línies de ESO definitivament dels Centres d'Infantil i Primària fins on ara mateix estaven assignades. Amb la qual cosa, ens trobem amb un canvi absolutament precipitat i no coordinat, ja que les unitats van fora, però no tenen lloc adequat.
Així, aleshores, la Conselleria habilitarà 16 unitats modulars (els coneguts barracons), per tal de poder acollir a tots els alumnes que passaran a setembre. Des de INTERAMPA consideren que ja que no es donen les circumstàncies favorables de cloenda de les obres del nou Institut, el més lògic seria que enguany no es procedira a la assignació als Instituts, i se fera l'any vinent, quan les obres estiguen concloses.
Amb eixa intenció, la INTERAMPA va a sol·licitar urgentment una reunió amb l'Inspector Educatiu de Zona, i si es precís també una reunió amb el Director General d'Ordenació i Centres Docents, per tal d'intentar que les autoritats educatives tinguen a bé consensuar una solució que conten-te a ambdues parts.

Comunicació INTERAMPA de la Valldigna.
Ampa CP Valldigna, Ampa CP Jaume II, Ampa CP Alfàndec, CP Ampa Divina Aurora, Ampa CC San José Patronat, Ampa CP Magraner, Ampa CP San Miquel, Ampa IES Jaume II el Just i Ampa IES La Valldigna.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Però vosaltres, els de la InterAmpa, de què aneu?
Si lleven els barracons, li lleven el negoci a qui els lloga.
I quant costa un barracó de llogar al més?