L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

divendres, 4 de juny del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Dins del Sector 12 en fase d'urbanització hem localitzat aquests dos esponerosos exemplars de pi pinyoner (pinus pinea) i que ens han recordat aquells que hi havien fa anys a la zona "El Vedat", l'antiga restinga de temps prehistòrics.
¿Els afectaran les obres? ¿Els talaran? ¿Quedaran dins de zona enjardinada? No ho sabem però esperem que els dos pins vegen créixer els que l'ajuntament a plantat ben aprop, un dels quals encara petit, podeu vore en primer terme a la fotografia.
I que d'aci molts anys la gent diga, amb total familiaritat, "els pins del sector 12" com altres diuen "el pi de Benifairó".

-