L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de juny del 2010

Presentació del 6é Pop al Carrer a València. El festival serà el 16 de juliol a la platja de Tavernes


El pròxim dijous, 1 de juliol, a les 20.00 hores es presenta a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (Carrer Sant Ferran, 12 de València) el 6é Pop al Carrer amb l'actuació teatral "Mariua i Paco (l'amor fot... però no mata)". L'entrada és gratuïta.

Us fem un avançament de la programació del festival que tindrà lloc un any més a la a la Plaça dels Tarongers de la platja de Tavernes de la Valldigna el divendres 16 de juliol. Enguany el fil conductor del festival seran *les veus femenines* i es comptarà amb la participació de Mariua, com a presentadora.

Grups participants:
Delên. Formació folk-pop de Menorca.

Eva Dénia Trad Quartet.Després de recórrer els camins del *jazz*, la cançó francesa i la *bossa*, Eva Dénia ha fet un gir cap a la cançó tradicional valenciana.

Tiu. De Mallorca, i fan el que ells anomenen *músicogastronomia*, és a dir,
cançons, amb flaire mediterrani-tropical.

Limbotheque. Proposta musical heterodoxa formada per músics valencians de diversa
procedència i amplia trajectòria, que oscil·la entre el pop, el swing, la
cançó francesa, el cabaret i fins i tot la música gitana o el country.

-