L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 7 de juny del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA

5 euros per usar les instal·lacions esportives del sector 12. Instal·lacions públiques, del poble, pagades una part pel poble i l’altra part pel Pla Zapatero.
5 euros val usar-les. No sabem si eixos euros després es destinaran a la construcció de vestidors, dutxes, waters, ombres i demés, ara inexistents. Si és així, caldrà que ens animem, fem cua i les usem tot l’estiu, malgrat la calor, perquè així més prompte tindrem més bons serveis.
O, potser els 5 euros siga la taxa d’aparcament dels cotxes dins del recinte?. Ja els veieu: aparcats dins, al costat de les pistes esportives. Bon camí per en quatre dies fer pols la zona esportiva.
I per cert... no hi ha dutxes, ni aigua, ni res de res i la gent que hi juga ha de beure i refrescar-se... però d’això a muntar allí una especia de mini-mini bar..... Ai, si s’acosta Sanitat i demana permisos!! Redeu, quin ajuntament!

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

bueno si son municipals per que es te que pagar si no tenen ni un minim de servisis y ademes ya les hem pagat ben be nocregeu pues poques y cares