L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 11 de juny del 2010

Excepcional el concert didàctic de la Valldigna 2010


La Banda Jove i el Grup de Percussió de la Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes de la Valldigna van protagonitzar el Concert Didàctic de la Valldigna celebrat ahir dimecres, 9 de juny de 2010, a la Casa de Cultura de Tavernes, adreçat als alumnes de primària de tots els col·legis de les poblacions valldignenques: Benifairó, Simat i Tavernes. L’acte, patrocinat per la Mancomunitat de la Valldigna, va començar a celebrar-se l’any 2000.
Per poder abastir el nombrós públic que suposa l’assistència dels xiquets i xiquetes que cursen estudis de primària a la Valldigna, l’audició va ser dividida en dues sessions, de dues parts cadascuna d’elles. La primera part va córrer a càrrec de la Banda Jove de la SIUM sota la direcció del titular, José L. Palomares i la segona pel Grup de Percussió dirigit pel profesor José Sanroque. La presentació i animació de l’acte va estar protagonitzada per una immillorable M. Carmen Alario.
-