L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de juny del 2010

¿Tindrem al final hotel en la platja?


La noticia de la construcció d’un hotel a la platja no se sap si finalment serà un més de tants anuncia i previsions , però una cosa és certa: hi ha unanimitat en tots els grups del consistori a donar el seu recolzament sempre i quan la construcció seguesca la legalitat.
L’alcalde de Tavernes, Manuel Vidal, va anunciar la possible construcció d’un hotel de 4 estrelles a la zona de “Lago Azul” de la platja. El terrenys escollit seria el solar que hi ha davant del primer edifici construït i que està destinat a eixa finalitat (fotografia). L’edifici d’iniciativa privada tindria 12 plantes, amb una capacitat per a 500 persones i gaudiria de saló per a noces, una àrea comercial i spa.
I la postura dels demés partits? El PSOE per mitja del regidor Salvador Blasco ha recordat que el PP porta ja 10 anys anunciant la construcció i aquesta no arriba, i la prova és que eixe solar es destina a eixe edifici.
El Bloc ha opinat que calen hotels en la platja per a potenciar el turisme. El seu portaveu Jordi Juan ha recordat que el solar on es vol construir és d’ús terciari hosteler en un 75% i la resta destinat a ús terciari com a locals. A més afegia que la possibilitat actual es d’onze plantes i planta baixa per tant si es compleix la legalitat, que sembla ser que sí, la construcció serà benvinguda.
EU en paraules de Candido Jiménez ha manifestat que Tavernes és dels pocs municipis costaners sense hotel gran i confia que l’anunci no siga un anunci electoral més que després no es va a complir.
Malgrat que tots els partits de l’ajuntament es mostren a favor, la decisió final no seria ni de l’ajuntament ni de l’empresari, sino de la Generalitat.

Noticia redactada a partir de la informació apareguda en premsa.
-