L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 3 de juny del 2010

LAPENYA04 guanya la copa AFES

Nota enviada per Lapenya04

L'associació cultural LAPENYA04 de Tavernes, juguen a futbol de penyes i empreses en la Divisió d'Honor de la Comarca de la Safor(AFES). Són tots de Tavernes i el passat cap de setmana han guanyat per primera vegada la final de Copa AFES on juguen tots els equips de les 4 lligues que hi ha, vora 60 equips.
És un fet històric per la penya i per al poble. Juguen tots els diumenges a les 9 del matí, i ens demostren que hi ha més futbol encara que no siga federat.
Enhorabona.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ahí hi ha gent que es molt bona jugant al futbol, m'alegre pel titòl aconseguit per aquesta colla de bons futbolistes, el Tavernes deuria de fichar algun d'estos, enhorabona Penya.