L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dimecres, 9 de juny del 2010

Més sobre el ple de dilluns: A petició del Bloc, el PP es compromet a solucionar els problemes dels sorolls en les trapes del claveguerame

Redacció feta a partir de la nota de premsa del Bloc
El PP, a petició del Bloc, es va comprometre en el ple a donar una solució definitiva al problema dels sorolls de les trapes dels carrers. El Bloc recordava una demanda ja expressada en altres ocasions i sobre el soroll, la regidora del Bloc, Llum Sansaloni, indicava que es produeix al estar les trapes transversals al sentit de la circulació i no paral·leles, com tota la vida.
La regidora comentava que hi ha punts on esta justificada la trapa transversal, (carrer la Carnisseria, carrer Mitja-galta, carrer del Mar...) però hi ha d’altres que no té ningun sentit. També informava que havien consultat a persones expertes i aqustes tampoc no entenien com en carrers con el Passeig Colon la trapa es transversal.
El Bloc indicava sobre el retard en les solucions que les queixes d’agost del 2006 per registre d’entrada no s’havien solucionat, ni tampoc s’entenia com l’ofici que el Síndic de Greuges va enviar a l’ajuntament el 29-01-2009 interessant-se per la solució, l’ajuntament el va contestar el 5-05-2010, un any i tres mesos després, i a més, assegurava la regidora, la resposta al Síndic de Greuges no descrivia la realitat.
El Bloc considerava que no es pot justificar que el soroll es habitual i el qualificava de molèstia del tot innecessària per als veïns; també afirmava que no es poden qualificar de subjectives les molèsties quan hi ha 5 escrits de l’Inspector d’Activitats Tècniques i Serveis que avalen que son molestos, coincidint amb els veïns i que davant la resposta que s’haurà de mesurar el nivell de so, el Bloc considera que no és un problema de quantitat de so, sinó el ritme repetitiu que no deixa llegir, descansar o estudiar, ni menys encara a l’estiu, quan s’obrin les finestres.
El Bloc concloïa dient que això no hauria de passar al nostre poble i que s’havia de tindre més atenció en les contestacions fetes al Síndic de Gregues i donar més solucions, i més quan són tan fàcils de resoldre com el soroll de les trapes.
El PP va indicar que buscaria les solucions.

Segons la nota del Bloc, aquest són alguns dels punts on les trapes fan molt de soroll al pas de vehicles:
Trapes de soroll: carrer Mitja-Galta; carrer del Mar; passeig Colon nº 47 i nº94; carrer Calvari nº 174; carrer Sant Roc nº 142; carrer Sant Antoni nº131; carrer Gandia X carrer Ricard Carles, carrer Gandia X Plaça Prado; carrer Barranc; Passeig País Valencià i carrer Rei En Jaume.
-