L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.476
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 41.105

dijous, 24 de juny del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


A qui haurem de considerar com a éssers més irracionals ¿aquells a qui van destinats els pipicans o aquells que es dediquen a trencar-los i desfer-los?
En una primera part, ens preguntem quin mal faran les intal·lacions municipals perquè hi haja gent amb poca consciencia cívica i es dedique a fer-les malbé i destrossar-les.
I després a pagar-ho tots, clar, perquè ix dels nostres impostos.
I en una segona, també ens preguntem quan el nostre ajuntament estarà més amatent i diligent a fer les reparacions que cal al mobiliari urbà? Perque ja fa mesos que estan així… i la vista deixa molt que desitjar. I en ple Passeig Colon.

Com algú comentava: si quan en pillen a algú o saben qui és, l’escarment fora bo…. Bé, tots sabem el que passa en aquests casos.
-