L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

divendres, 18 de juny del 2010

Valldigna Accessible premia als restaurants accessibles


L’Associació “Valldigna Accessible”, al igual que fa a la Valldigna i a la Safor, promou els seus valors a la ciutat de València.
Al “cap i casal” com a Tavernes hi ha restaurants on, a més del bon menjar i ambient acollidor, que els faria tindre 5 estrelles en tenen una afegida per ser completament accesibles: entres al local sense cap graó i disposa d’un bany adaptat a les persones amb diversistat funcional, compartit amb la resta de clients sense cap distinció que pot resultar ofensiva d’homes, dones i minúsvàlids, com si foren una raça a banda.
L’Associació “Valldigna Accessible” ha lliurat el logo “Ací Sí”, distintiu de qualitat i prestiga al Restaurante Navarro, del carrer Arquebisbe Majoral, 55 i on es demostra que la tradició no està renyida amb l’adaptació a les noves tecnologies i a la diversitat funcional.

Remes per Valldigna Accessible