L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de juny del 2010

Una decepció més


L'ajuntament de Tavernes finalment ha penjat al web el pressupost del 2010. En concret dos documents pdf, el primer amb els grans números generals d'ingressos i despeses, i el segon el document tècnic de les bases d'execució, un document legal.
Hem de suposar que molts de vosaltres quedareu decebuts en vore el tipus d'informació al respecte que ens dóna el nostre govern municipal, o l'alcalde com a màxim responsable del mateix: quatre xifres generals i para de comptar.
¿Què vols saber quina es la subvenció prevista per a cada club esportiu? ¿Què vols saber exactament que cobra l'alcalde i regidors? ¿Que vols saber que ingressarà l'ajuntament per IBI? ¿ O vols saber quan li transferim a la Mancomunitat de la Valldigna? O vols saber.... resumint, qualsevol dada concreta sobre l'economia municipal no la pots saber.
Ens ofereixen dos quadres amb les xifres generals de cada capítol general, uns diagrames... i prou!! No sabem si amb això es compleix l'obligació que té l'ajuntament de publicitar el seu pressupost, però el que si sembla és que no hi hagut massa interés en que eixa informació siga exhaustiva i detallada, i més quan pensem que són diners públics i molts (o tots??) nascuts dels impostos dels ciutadants.
Descàrrregues: