L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

diumenge, 6 de juny del 2010

Avui diumenge, més música de la bona a la Casa de la Cultura

Avui diumenge, dia 6 de Juny a les vuit i mitja de la vesprada música de LA BONA (en majúscules) a la casa de la Cultura. Tot a punt per a assistir al concert fabulós que porta preparant des de fa temps el clarinetista de la Vall, Jaume Sancho, que estarà acompanyat a la primera part del concert per la pianista Amparo Ferri.
La programació:
1- Concert en La de Louis SPOHR
2- Sonata de Louis SAINT_SAËNS.
3- Concert d'IDA GOTKOVSKY

A la segona part actuarà amb un grup de cambra format per Angel Molina al piano, per Roser Pérez al violonxel i el propi Jaume Sancho com a clarinet. La peça a interpretar és "Estacions Portenyes" de Piazzola.
Una bona ocasió per a escoltar una gran actuació musical.
-