L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.933
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 38.647

dissabte, 26 de juny del 2010

Morera>: "El PP és enemic del valencià, de la televisió publica i de la creació d'ocupació"

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), ha denunciat que RTVV “té previst reduir un 70% el pressupost per a doblatge. En xifres, el pressupost per a esta activitat ha passat de 4,1 milions en 2009 a 1,5 milions enguany, la qual cosa posa en perill moltíssims llocs de treball i per tant es confirmar que el PP és un enemic de la promoció del valencià, de la televisió pública i de la creació d’ocupació”.
El portaveu valencianista ha registrat una pregunta parlamentària perquè el Consell done explicacions d’esta retallada tan acusada per saber, “com justifiquen esta baixada de pressupost a un sector productiu que és clau en la difusió de la nostra llengua i en la seua normalització”.
Morera també s’ha preocupat pels proveïdors de RTVV, que en alguns casos estan passant greus dificultats econòmiques perquè l’ens públic tarda en pagar 450 dies les seues factures, quasi any i mig. El síndic de Compromís vol saber també els motius d’estos retards, “que suposem que també afectarà a les productores de fora del nostre territori i que venen una programació bastant patètica, o possiblement no els afecta igual i cobren a temps”.

Nota remesa per Compromís-Bloc
-