L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 1 de juny del 2010

El PP rebutja mesures contra la malaltia del Parkison


El PP en les Corts Valencianes ha rebutjat una iniciativa presentada pel Grup Compromís-Bloc, a instàncies del Bloc de la Safor-Valldigna, on es demanava que la Conselleria de Sanitat estudiara la creació d'Unitats de Trastorns del Moviment a tots els hospitals del País Valencià per atendre com cal a tots els afectats de la malantia del Parkison. La proposta incloïa que tots els costos de les teràpies (logopedias, fisioterapeutes... )serien assumides per la Conselleria de Sanitat.

No cal ni dir, perquè tots tenim algun familiar o conegut que pateix Parkinson, com és aquesta malaltia ni recordar que els costos i altres els han d'assumir-los els familiars, que han de recórrer moltes vegades a professionals privats perquè les necessitats no son cobertes completament per la sanitat pública.

La proposta de Compromís, presentada per Enric Morera, no ha anat endavant. Temps arrere les associacions de malalts de Parkison de la Safor-Valldigna es van reunir amb responsables del Bloc de la comarca. El Bloc va fer seues les reivindicacions de les associacions comarcals que es van plasmar en la proposta presentada per Compromís i rebutjada pel PP.
No cal ni dir la cara que van posar els representats de les associacions de la Safor-Valldigna que van assistir al debat.
.