L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dijous, 24 de juny del 2010

La desfeta de Televisió Valenciana - Canal 9

La nostra televisió pública autonòmica, la televisió creada per promoure el valencià, per garantir el dret a la informació dels valencians i valencianes, per respectar la pluralitat, (Va, xé, no us rigueu...), es troba en un dèficit galopant doble: econòmic i d’audiència.
El síndic de Compromís assegura que el president Camps és el responsable del deute descontrolat, la pèrdua d'audiència i credibilitat i de la persecució sindical encetada contra els sindicalistes que han denunciat els casos d'assetjament sexual en l'ens valencià.
El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), considera que el president de la Generalitat ha d'actuar amb caràcter d'urgència en RTVV per ser “el culpable final i màxim responsable del que està passant en la radiotelevisió pública”. El parlamentari valencianista atribueix a Camps “la pèrdua d'audiència, el deute descontrolat, la caiguda en picat de la credibilitat, de la persecució sindical i de la falta de suport al sector audiovisual valencià, que travessa una de les seues pitjors crisis per la nefasta política audiovisual del PP
Segons Morera, “la situació és desastrosa i catastròfica i demanem al president que prenga cartes en l'assumpte ja, hui mateix i que ordene un canvi total en la política de RTVV perquè s'aposte per un model de televisió propi, modern i plural”.

Sobre la fugida del director de TVV, López Jaraba per a no comparèixer en les Corts, Morera considera que un director general de RTVV, “no té en la seua agenda res més important que no siga anar al parlament a donar comptes de la seua gestió. Si amb el poc temps que duu en el càrrec ja comença a fugir del control parlamentari només podem esperar que la situació de la nostra televisió pública empitjore i que aviat per falta de diners, d'audiència i de credibilitat, vorem el cartell de tancat”.
Elaborat a partir de la nota de Compromís-Bloc
-