L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de juny del 2010


La Coral Polifónica Marinyén de Tavernes va participar el passat cap de semana en un concert extraordinari junt amb la coral d’Ermua en aquesta localitat d’Euskadi.
La nostra coral va interpretar un programa basat en la música de la nostra terra i com es lògic i natural, en valencià. També la coral d’Ermua va interpretar algunes de les seus cançons en euskara. Com a colofó de l’acte, les dues corals cantaren conjuntament el tema “Te quiero” i l’himne “Agur Jaunak”.
L’encontre de les dues corals comptava amb la col·laboració de la Diputaciò de Valencia dins dels actes del programa “Retrobem la nostra Música”.
Els membres de la coral valldignenca han destacat l’extraordinària acollida que els van dispensar els components de la coral de Ermua, així com les constants atencions i especialmente el tracte de la directora, Elisabeth, que va servir de guia en tot moment dels vallers. Els vallers aprofitaren per visitar Guermica, visitar la Casa de Juntes i l’arbre emblema dels bascs a Mundaka y Bermeo. També pogueren visitar Donosti un temps, fins la tornada a Tavernes.
La coral Marinyén ha volgut expresar el més sincer agraïment a la coral de Ermua per totes les atencions rebudes.

-