L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de juny del 2010

Hisenda Local: Avancem com els carrancs

Tal com passa el temps anem coneixent poc a poc les xifres de la Hisenda Municipal referides al pressupost del 2009. I la cosa no avança. No és que no avança sinó que anem com els carrancs: cap enrere.
Les dades que hem pogut conéixer ens diuen que l’ajuntament té de l’any passat un remanent de tresoreria negatiu de més d’1 milió d’euros.
Potser algú dira: “Hem avançat. L’any 2008 eren de 4 milions”. Sí dit així, sembla ser que sí, però…. ja anem amb els peros!!!
Tenim un remanent negatiu de més d’1 milio però després d’haver usat en el 2009 i com a ingressos els 2 milions del canon de l’aigua potable dels pròxims 15 anys. A més, ja tenim reconegudes factures del 2009, que es pagaran en el pressupost d’enguany, per valor de 1’5 milions.
O siga que si a 1 milió de remanent, li afegim els 2 milions del canon, més el 1’5 de factures de l’any passat que es pagaran enguany… sumeu i voreu quant resultaría el remanent que hi hauria en el 2009!!!
I a tot això, tenim en vigència un pla de sanejament de la Hisenda local que no es compleix de cap manera.
-

1 comentari:

Calent ha dit...

Confiança! eixe era el lema d'alguns.
Confiança