L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de juny del 2010

D'ací poc, pagarem la segona factura del fem.....


Alguns dels nostres conciudatans s’havien alegrat quan, en rebre el rebut el fem, veien que no havia pujat i que, fins i tot, pagaven menys que altres anys.
Una il·lusió perquè la pujada d’enguany pot estar sobre el 40% (no ho diu La Cotorra, es va dir en el ple corresponent) i eixe primer rebut era la part de l’ajuntament, l’arreplegada de fem que ens fa FCC.
Faltava la segona part, la taxa de tractament, que no té res a vore amb l’anterior i que enguany la cobra la Diputació de Valencia a part de l’altre rebut. Fins ara es cobraven les dos com un rebut únic.
La taxa de tractament és això que el seu nom ens diu: el que costa de reciclar, tractar els fems, arreplegada selectiva… que es du a cap a la planta de Guadassuar.

Ara estem rebent els avisos del consorci (fotografia) i d’ací uns quants dies.. ¡nou pagament i amb pujada! I sort que el nostre govern municipal del PP sempre diu que no ha de pujar els impostos.
I prepareu –vos la part de “l’extra” que d’ací poc ens carregaran al banc la contribució, l’IBI.

La información que avançàrem ja fa mesos indicava que el nostre govern municipal havia establit “taxa única” per a tots: tots paguen igual sense distincions de cases, comerços, botigues…
La podeu rellegir a:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/11/taxa-unica-i-igual-de-fem-per-vivendes.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/11/i-seguim-amb-el-ple-mes-impostos-al.html

-

3 comentaris:

Recicla ha dit...

Això del oli? algun sap el perquè?.

Tenia entès que es recicla introduint-lo dins d'una botella de plàstic que tirem al contenidor groc d'envasos. Al menys això és el que feia jo. No encarix el procés degut a que no utilitza ningun altre tipus de contenidor. Avui els donen al mercat, de segur, dintre d'un temps... els haurem de pagar.

Anònim ha dit...

Jo també ho pense, si religiosament recicle i amb els meus impostos he ajudat a la construcció dels ECOPARCS, perque ara tinc que pagar un rebut més de fem en concepte de reciclatge?
Es la manera fàcil de sanejar comtes i eixer més ràpidament del fanguer que tenem ajuntaments, diputacions i tots els que xuplen del pot!!!

Anònim ha dit...

En Benifairó pagem 80 euros mes per el fem, perque segons diuen es el poble on més es recicla...ara resulta que per reciclar tens que pagar, espere que deixen de fer-ho, no siga cosa que l'any que ve meu tornen a pujar.