L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de juny del 2010

Sembla ser que enguany no hi haura "Nit de Sant Joan"


L'ajuntament de Tavernes -ens diuen- no celebrarà la tradicional festa de benvinguda de l'arribada d'estiu a la platja. L'ajuntament de Tavernes hauria decidit no celebrar la "Nit de Sant Joan" ni cap dels espectacles musicals ni de foc per tal d'estalviar-se els 3.000 euros que costa la festa en total.
Això és el que hauria presumptament comentat en alguns lloc la regidora responsable de l'àrea turística, que ha donat la culpa a la crisi. I com que 3.000 euros són molts avui dia, ni revetlla musical, ni correfoc ni res de res eixa nit: qui vulga que abaixe a la platja, es mulle els peus i diga un desig... i prou! que no això no costa res.
Alguna cosa hi haurà de cert, perquè tampoc a la programació cultural de juny oferida pel web de l'ajuntament no diu res de la "Nit de Sant Joan".
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, és cert com diu molta gent per Tavernes, que l'ajuntament va col·laborar econòmicament dissabte passat en la revetlla del passeig País Valencià?

Anònim ha dit...

Es diu que la regidora de turisme cobra 3000 euros per mes. Pot fer donació d'un mes i pagar la nit de Sant Joan.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La nota enviada als mitjans de comunicació de Tavernes, que NO a la Cotorra, diu que l'ajuntament de Tavernes ha preparat una festa per a celebrar el final de la temporada i l'arribada de l'estiu. El dissabte, a partir de les 00:00 hores, actuarà l'orquestra Ágora en el Passeig del País Valencià.
Enguany és el segon any que se celebra aquest tipus de revetla. L'edil de joventut, Pepe Talens, explicava “es pretén crear un al·licient a l'oci de la ciutat. Amb aquesta actuació pràcticament acomiadem la temporada en la ciutat per a donar la benvinguda a l'època estival. En pocs dies, bona part dels veïns passaran les seues vacances en la costa i els locals d'oci es traslladaran a la platja”.
La festa s'ha adaptat als temps de crisis “no hem de renunciar a l'oci i aquesta revetla és una bona ocasió perquè els nostres veïns es puguen divertir i els comerços de la zona tenir un bon cap de setmana. Hem ajustat el pressupost per a poder contenir la despesa però sense renunciar a poder oferir una alternativa als nostres ciutadans” va matisar Pepe Talens.

És el que hem pogut esbrinar.

Anònim ha dit...

Sols hi ha que ser una miqueta llest. En el cartell posava: Organitza: Ajuntament de Tavernes I què significa això??. Veig totalment innecessària eixa festa ja que no crea cap al·licient a ningú. La gent jove està en plena època d'examens!!!!!

Una altra cosa Cotorra, sempre t'ofens quan no t'envien notes de premsa com a mitjà de comunicació! Es que no eres un mitjà de comunicació!! eres un blog!!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ens ofenem perquè som conscients de què som, qui som i sobre tot, què volem ser.
Eixa "falca" o "afegitó" que usem de vegades és per recordar-los a "ells", ja que sabem que ens lligen, que estan enviant les notes de premsa a molts que de mitjans de comunicació tampoc no tenen res i només cal afegir
lacotorradelavall@gmail.com
perquè ací ens fem ressó.
A més, que siga blog, web.. no importa el mitja fisic o virtual sinó l'objectiu i faena que fa i pensem que estem donant molta més informació local - sense cap ànim de autolloar-nos- que alguns.

VICENT ha dit...

Un mitjà de comunicació és el canal emprat per tal de difondre informacions de qualsevol tipus i interes social. Atenent açò, un Blog és un canal de comunicació entre un emissor i un o varis receptors. I la Cotorra en té molts, atenent al tràfic que suporta diàriament i que es pot consultar per qualsevol.

La Cotorra de la Vall és així un mitjà de comunicació, que informa a més de temes que escapen al control de desinformació que utilitzen alguns canals oficials de comunicació.

I si bé és cert que ningú pega un pal a l'aigua sent-se tindre algú interes,i la Cotorra no és una santa, bé està que tinguem accés a diferents besants de la notícia per tal de poder contrastar. Diferents colors, diferents interpretacions.

Endavant,Cotorra, però caldria que ampliares el color de la teua paleta. Els teus lectors ho valoraríem, crec, molt positivament.

Pel que fa a la notícia en si, pense que llevar una festa de benvinguda al solstici de l'estiu, mil·lenaria i molt especial cada vegada més pels valencians, per un altra de comiat, no sembla encertada.

I a finals de juny no hi ha exàmens.

Anònim ha dit...

Per a Vicent! La festa de la que jo parle quan em referixc a que la gent jove està plena d'exàmens és a la que va tenir lloc fa uns dissabtes, és a dir eixa que ara ha passat a donar la benvinguda a l'estiu. Disculpa si em vaig expressar malament.