L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 19 de juny del 2010

Qui cerca, troba

“Qui cerca, troba” que els castellans traduirien com “quien la sigue la consigue” i per això caldra felicitar els xicots del Bloc per “trobar” i aconseguir que, per fi!!! el PP els haja fet cas i solucione els sorolls de les trapes soltes enmig dels carrers.
No ha estat tasca fàcil, no. Si semblava de vegades que les peticions es feren a la paret d’un frontó. El més cridaner ha estat el cas de la trapes soltes al Passeig Colom: quatre anys, sis escrits dels veïns (o tal vegada són 12), dues compareixences davant la policia local,(o tal vegada són 4), escrit al Síndic de Greuges i precs al plenari municipal, entre ells l’últim i del qual ens ferem ressó ací mateix, perquè l’ajuntament haja rectificat el que semblava ser política d’orella sorda i avui no sone el “CLAC-CLAC”.
I preguntem: no serà perque hauran començat la campanya electoral?. I parlant de campanyes electorals, anem a recordar que el punt 106 del programa electoral del PP a les passades eleccions locals diu així: “creació de l’Alcalde respon en la web de l’Ajuntament, a la qual podran dirigir-se tots els veïns per a exposar les seues inquietuds”.
I continua en el 107: “els desperfectes en mobiliari urbà o vies públiques comunicats amb este sistema se solucionaran en 72 hores”.
Bé, només direm que pocs casos, per no dir-ne cap, coneixem que en 72 hores s’hagen solucionat. Aquest que comentem, ha passat de 72 hores a 4 anys ¡¡¡ aixó si que és fer temps !!!. També al mateix programa electoral del PP al punt 96 diu: s’ampliarà la cooperació amb la Creu Roja...
Paroles, paroles, paroles, com diu la cançó.

-

2 comentaris:

vicent ha dit...

Oblideu-se companys de la Cotorra. Com diu la dita castellana: donde dije digo, digo Diego.
Els grans partits podran mentir més o menys però sempre tindran un gran matalaf de vots: fidels, comprats o ventres agraïts, què els partits menuts no tenen. El poder i governar suposa tot això.
Què vull dir amb això? Doncs, molt sencill. Que molta gent què voten PSOE o PP no ho fan ni per convicció, ni per idees, ni pel programa i les promeses electorals dels dirigents i candidats sinó, per assegurar-se el treball, el pa, el mitjà de vida d'ells o dels seus familiars i/o amics.
Heu de tindre sempre presente això i no pequeu d'ignorants, il·lussos o innocents.

Anònim ha dit...

Jo pensava que els bars tanqen 1:30.Jo pensava que no es pot fer menjar al carrer sense aigua per a rentar els plats etc. A les falles no els deixen per dir un eixample. Entonces que feien ala bombonera fent hamburgeses amb un paellero sense aigua i a mes ames ales 5:30 del mati encara continuaven fent-ne.tenien permis de l'ajuntament?s'encarrega el mateix conçejal de do nar eixe permis o te que revisaro algu de sanitat que supose que no per que aixo que montaren no pasa ninguna llei.