L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 26 de juny del 2010

La dipu et beca


La Diputació de València ha recordat als alcaldes que acullen els 2.415 estudiants del programa "La dipu et beca" que cal acudir a rebre l'acreditació de mans del president Rus.
El carnet de becari dóna dret a fer pràctiques formatives d'estiu en 266 ajuntaments de la província de València, entre ells Tavernes (500 euros al mes), i tal com estan les coses a més atorga el privilegi d’immortalitzar-se en una foto al costat del president de la diputació Alfonso Rus.
És el segon any que l’acreditació s’ha de recollir en alguna de les sessions programades per a lliurar el carnet, cosa que es fa per comarques per evitar evitar els embussos en el repartiment de credencials.
El diputat delegat del programa, Manuel Álvaro, ha recordat als alcaldes que l'assistència de l'estudiant és requisit per a la seua participació i ho justifica dient que la presència és indispensable per formalitzar l'assegurança de la cobertura de les practiques i que això està en la base setena de la convocatòria. Tanmateix, les bases de les convocatòries de les pràctiques no diu res sobre que siga condició indispensable per aconseguir la beca assistir a un acte com aquest.
Es considera que fer anar als estudiants a Valencia és completament innecessari i l'argument que han de firmar una assegurança no justifica res perquè els 2.415 joves poden fer en el propi ajuntament les gestions necessàries.


Ací hem volgut esbrinar quins són els elegits, però la consulta que hem fet al web municipal ha estat infructuosa. Nosaltres no hem trobat cap llistat d’admesos, aprovats, acceptats (digueu-li com vulgueu) en el programa. Si no hem sabut buscar, rectifiqueu-nos. A no ser que ara ens diguen que no es pot fer public el llistat per la Llei de dades, cosa que no creguem, perquè si es pot posar un llistat de noms d'alumnes acceptats en els centres escolars (com podeu comprovar en els enllaços de la pàgina a continuació) , també es podrà posar un llistat amb els noms, només els noms ¿eh? dels beneficiats. 0 no?

http://www.tavernes.org/descarregues.php?pPagina=1

Redacció elaborada a partir de les informacions en premsa. Fotografia Levante-EMV

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Les dades dels admesos sols estàn a disposició d'aquells que feren la solicitud. I si que és per protecció de dades, parquè consten de DNI, titols, i fins i tot es mostra quin tant per cent de la carrera s'ha aprovat. Són dades privades que com entendràs cotorra, no interessen a ningú més que als solicitants. Ara bé , com se per on vas i és per la entrevista (10 punts) et diré una cosa, estic totalment en contra.És innecessària.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sabem que hi ha DNI, títols, etc. que són privatius.
També hi ha un conjunt de dades privatives que serveixen per a puntuar en l'admissió escolar i que en el llistat publicat al web no recull.
No preguntavem per dades i mèrits dels admesos, sinó per un simple llistat amb la relació de noms dels becaris (com el dels xiquets i xiquetes admesos a les escoles), sense altra cosa més.
Es simplement una qüestió d'informació, o si vols de transparencia i no d'entrevista.
A més vivim en un poble, gran si vols, però poble. I d'ací quatre dies tothom sap qui està i qui no.

Anònim ha dit...

Per a qué aprofiten 10 punts d'entrevista? Que es pot demostrar en 5 minuts que no demostre tot un expedient acadèmic universitari.
He quedat fora de la plaça per la entrevista,i em pareix molt injust

Anònim ha dit...

Dons estar segur que sigues amic, conegut simpatitzant o afiliat.
La resta de mortals no interessen.