L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de juny del 2010

Inspecció al sistema de neteja de les escales


Hem sabut d’alguns veïns, president de les finques on viuen a la platja, que son visitades per uns inspectors de treball que s’interessen pel sistema com es neteja les escales de la finca. Sense quasi identificar-se, si el president li diu que una dona es qui neteja, li demanen l’alta a la seguretat social i si no, sancionen la finca i pregunten des de quan està treballant, etc.
En cas de dir que la netegen els veïns cadascú una setmana et diuen que s'ha de declarar l'activitat des de principi d'any com a mínim. Això està duent a la situació de dir que no es neteja l'escala i cadascú fa la seua portalada, com es feia abans i es feia davant de casa, en la via pública. “Vaig a agranar el carrer” era una frase prou coneguda fa uns anys.
I ens preguntem si no serà una forma de donar d'alta a persones i fer baixar l'atur.
-

3 comentaris:

EU. ha dit...

I aixo es roin?

Anònim ha dit...

aixo es mentira les escales es netejen i revisen tots els dies.
la gent que estem al cap davant d'aqquestes faenes no podem estar dxdesde les 6'00 a les 13'30 tot el mati no més en una escala.
MES ROIN SERA LO QUE ALGU A FET NO O NO ES MIREM LES ESQUENES EHHHHHHHHHH

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací ningú no ha dit que les escales no es netegen ni ningú s'ha clavat amb el treball que fan les netejadores, que per suposat el fan ben bé i deixen escales i entrades ben netes.

Amb tot el nostre respecte hem de dir al nostre anonim-a que ací estavem parlant que els inspectors, i queda clar que son de Treball, estan investigant si la gent que treballa en aquestes tasques esta donada d'alta a la Seguretat Social, treballen en una empresa, etc.
O siga, que no siga un treball "en negre"