L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de juny del 2010

Iberdrola ens vols i ens desitja


Iberdrola ens vol i ens desitja. En acossa, no ens oblida, no ens deixa i ens vol fer… la vida imposible amb tanta declaració d’amor!!! Diuen que hi ha amors que maten i aquest pressumptament pot ser un. Almenys això pensa la gent de la Valldigna mentre veu com mantenim l’alt nivell de malalts de cáncer.
I després del que es va dir al ple d’anit a Taverens, la nostra Cotorra avui no parava de dir, cabrejada i nerviosa: -Ja està bé, Iberdrola. Deixa’ns tranquils una temporada!

El mateix, el mateix pensem nosaltres, però segurament…. com diu Raimon “Quan creus que ja s’acaba, torna a començar….”

I això sembla que passarà. I és que si no vols brou, ¡¡¡dues tasses!!!. Nosaltres no volíem l’alta tensió i gràcies al PP i la Generalitat ens l’hem empassada. Ara ens volen donar la segona tassa: La Conselleria de Medi Ambient ha requerit informe a l’ajuntament sobre el traçat d’una nova línea d’alta tensió al terme de Tavernes. És la part del ramal d’alta tensió que, per la costa, unirà Dénia amb Cullera.
Ara pensem que vindran al·legacions, determinar el traçat definitiu, etc… Sembla ser que el recorregut será per tota la zona costera de Tavernes, amb una altra subestació que, sembla ser, amb l’excusa de servir per a la platja, será el lloc d’unió de la línea d’alta tensió que ens arriba de Castelló de la Ribera i aquesta nova. El lloc on podría ubicar-se aquesta subestació seria pels voltants de la futura – cada dia més futura- macro-depuradora de la platja.
L’ajuntament ahir ja es va posicionar en contra del traçat. No sabem si això servirá per alguna cosa, però després del que hem vist els darrers deu anys, pensem que no. Si passa igual, hi haurà la declaració d’interés public i aprovament de la Generalitat i… ¡empassa-te-la!.
A tot això, el nostre govern municipal ara es mostra en contra de la proposta. ¿Durarà molt de temps la postura? ¿No us sona això a històries velles convertides en novelles? Ja li hem donat la idea a J.E. Grau.

-

2 comentaris:

Antés ha dit...

ja estem altra vegada!.... hi ha que posar-la però soterrada!!!... no lluitem en contra d'ella sinó en contra del com.

Anònim ha dit...

Aixó forma part del seu guió, en el seu moment la ciutadania ja va denunciar i fa més de 2 anys aquesta línea, i una en el transvassament. Res de nou. Peró s'agraeix que investigueu a fons i a peu de torre que hi fan.