L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 15 de juny del 2017

La Fira de Sant Jaume gaudirà d'un canvi important en el format i millorara l'oferta




El govern de Compromís està disposat a canviar i aconseguir, a poc a poc, una Fira de Sant Jaume totalment diferent. Així, ja s’han donat a conéixer canvis i, entre ells, el format del que fins ara s’havia fet.

Compromís vol que Tavernes siga un referent a tots els nivells, una ciutat on a més de festivals tan importants com el Festivern, l’Iboga o el Sete Sois Sete Luas, tinga cabuda la cultura i la promoció de fires com la de Sant Jaume.

La fira de Sant Jaume, per la seua ubicació en el temps i en l’espai, pot promocionar el turisme a Tavernes. I es vol això: aprofitar el bon clima de Tavernes, el sol i la mar, les tradicions, la gastronomia, l’oferta cultural de la Valldigna i, com no, l’amabilitat i familiaritat de la gent.

La fira estarà encarada al producte valencià, i ací incloem un gran ventall que passa pel producte de consum, continua per l’artesania i el vestit típic valencià, per acabar amb la mostra, degustació i venta dels productes valencians.

I tot açò, anirà adobat en el seu conjunt amb espectacles valencians que s'oferiran a la fira, on es podrà gaudir de filades de moros i cristians, la muixeranga, les batucades, la dolçaina i tabalet, grups musicals i desfilades de indumentària valenciana. I per completar, es podrà gaudir de la fira sota l’aspecte del tast de menjar, perquè s’ha pensat en el food trucks (caravanes de tapes) a l'hora de sopar entre altres menges.

Els menuts de casa tindran una zona infantil d’esbarjo amb castells de goma i, a més i també per a majors, una visita teatralitzada nocturna a la Torre de Guaita. I com estem a València no faltarà la pólvora: les traques i una mascletada nocturna.

Un conjunt d’actes, tot pensats perquè tothom gaudesca d’una dies inoblidables i perquè després puga dir als amics i als familiars de la seua població que no es poden perdre la fira de Sant Jaume i que “cal anar-hi”.


L’esdeveniment serà del 21 al 25 de juliol a l'Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estarà molt interessant. Molt ben pensat!!